Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar iz BiH se moze pozivati americki broj 911 ?! Kakve su ovo gluposti ?!
Svjesne gluposti, da što više naroda otvori članak, jer je eto kao spomenuto ime našeg sela...
Upravo to htjedoh napisati. I sta sad svako izvan US moze pozvati njihov 911 putem +1 911? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ma ovo je glupost, kad te amerikanac pita odaklen si inače ti mu kažeš bosnia on ponavlja boston ohh nice nice.
jestel se nažderali smog-a?
Potpuno lažna vijest. Ovo ispod je stvarno ko je praćen i uhapšen. U Bosni nema crnaca tako bez obzira na "veze" nije moglo doći do greške ! & http://www.news.com.au/world/north-america/man-was-arrested-before-he-carried-out-a-planned-new-years-eve-attack/news-story/a298761cb10498ced01a80b90ed8b929
Nevjerovatno! Sve više vijesti podsječaju na one sa portala njuz.net
PA EVO PROČITAJTE SAMI SVOJU SLIKU KOJA POKAZUJE IZJAVU BOSTONSKE POLICIJE. Nigdje se ne spominje Bosna. U prevodu nema opasnosti za Boston, rijeć Bosna se ne spominje kao niti poziv iz Bosne, niti se 911 može iz nje pozvat ! DALJE : He adds that there is no credible threat against Boston, but ever since 9-11, the city has trained its first responders for a terrorist attack, even chemical. Prevod : Bilo je i ranije lažnih uzbuna pa mu ovo dođe kao neko trening spremnosti.
Zvali na 911 a oni ne mogu odrediti odakle je dosao poziv, smijesno !!! Ako ne mogu odrediti onda bi se stvarn trebali zabrinuti!!! Vecu glupost nisam cuo u zivotu !!
EVO TAČNO ŠTA SE DESILO: Njuorška i bostonska policija su uvezane u Newyorkški 911 sistem u kojem su i vatrogsci, hitna pomoć i slično jer su oba grada bili predmet terorističkih napada. Nekom u New Yorku pozlilo, predstavio se na 911 da je iz Bosne, a ovi poziv automatski proslijedili bostonskoj policiji, koja je na svom web sajtu objavila da to nema veze sa Bostonom. Budalama treba i nešto više. NAkon toga FOX21 TV mreža u vlasništvu novinskog magnata objavila krivotvorenu vijest.
U originalnom tekstu nema nigdje prijetnje ko što ni poziv na 911 ne može biti ANONIMAN ! Evo pokušajate nazvati u BiH policiju i pokušajte se predstaviti kao anoniman ? Cjerujem da je tehnologija američka, a američka bar tako nam otkriva nedavno SNowden može i još mnogomnogo više učiniti na liciranju i neovlaštenom prikupljanju podataka.
jbt, u naslovu stave ono što se u tekstu uopšte ne pominje...
Prozivaju nas svugdje :)
After analyzing the call, agents believe the caller was speaking about Bosnia, not Boston. Police say there is no credible information regarding any threat to the Boston area PREVOD: NAkon analize broj koji je zvao iz BiH je govorio o Bosni ! Policije kaže da ne postoji nikakva pretnja Bostonu i to je tumačenje policije. POZIV NARAVNO NIJE MOGAO DOĆI IZ BOSNE ZA 911 jer primaju samo pozive iz SAD:
Ajjj gluposti Bože dragi ..A iste su takve i klixOvce koje su ovo napisale.
Jevrejski mladoženja uhapšen radi proslave spaljivanja palestinske bebe ! OVI SRBI ISTI KO JEVREJI ne zna ma da neko drugi to slavi ! .......... http://www.nbcnews.com/news/world/jewish-groom-arrested-over-wedding-video-celebrating-deadly-arson-n487761
samo nas jebite, zato carsija pusta, qurac ce se traziti krevet vise i biti puni hoteli... Sve zbog vasih zasluga o terorizmu, islamskom, vehabijskom, napad na oruzane snage.. i ostalih sranja koje ste pisali
Nisam bosanac ali ....lako primjecujem da je klix jedan od vodecih neprijatelja bosne i hercegovine
...i bosansko hercegovackog naroda
U BH nema terorista, hehe
Jel i republika Srpska u Bosni ? Ili u Bostonu ?
Klix je poput neke ženturace koja ide s kafe na kafu izmislja ili prenosi bjelosvjetske laži
Ovi iz Maoce uspjeli hakati americki sateliti pa nazvali 911