Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove fašiste govore Sjevernoj Koreji da se obuzda i smiri, a oni sami ratove započinju po svijetu !!!
poslali samo 1 (jedan) avion???!!!
Imamo i mi bosanci takve avione.
Svaka cast, neko mora da zacepi gubice silnicima koji misle da oni mogu da rada sta hoce!!! Ista ta avijacija (US Air Force) je ona koja je zasutkala srpske "orudjanije" i gomilu njiove pokradene JNA artiljerije oko Sarajeva a kasnije i na Kosovu i po cijeloj Srbiji 1999. Svi svjetski separtisti trebaju da budu neutralisani jer bilo kako bilo neko mora da sprovodi taj red i mir. Bolje oni nego da su talibani, srbi, turci i komunjare poput ovog glavonje iz NK. Samo naprijed.... Sjeverna Koreja pa sljede - Iran - Kuba - Venezuela - Srbija - Sirija !!!!
jao naslova majko draga, ubite se novinari!!! Cuj, AKO ZATREBA jao jao
Na kakva Sjeverna Koreja... nesmiju oni od Amera ni napasti juznu koreju.. inace davno bi. Gade mi se ljudi iz N. Koreje svoj narod bi napadali da mogu. Lice mi nesto na srbe
Samo sto im sjever tu daje najviše povoda. Fkt pretjeruju sa retorikom. Izveli nuklearni pokus, dobili sankcije i sad bi fol i ratovali.
"Pjongjang ima dugu historiju (...) ratobornih izjava" znaci cijela prica je bila medijska galama da SAD pojaca svoje prisustvo u tom dijelu Azije.
amerika je k'o vegeta, svagdje se mjesa, a ne bi trebala :O !!!
@mujo-commi--mamina pic.ka ti je ruzna re.tar.du cet.nic.ki
"Napredni F-22 lovački avioni..." Tako to izgleda kad vam google translate pise clanke.
Ameri i Arapi su saveznici. Prati malo bolje situaciju.
A gdje pise da su samo jedan avion poslali? Ili mislis zato sto je na slici jedan avion, pa to je konju arhivski snimak...
Nema vecih fasista i terorista od amera, (i zhidovcina), sve ih treba istrijebiti..
Užasno me živcira trabunjanje Amera da žele mir po svaku cijenu, a rokaju i ratuju gdje stignu, pa koga oni više lažu? Namjerili se na Arape, sad na S.Koreju,a kasnije ko zna. Sve dok ih neko ne polomi, a onda eto nam Izraela kao najgora moguća varijanta poslije Amerike.
Zaostalo???? BIO SAM SVAGDJE AL VJERUJ OD REPUBLIKE SUMSKE NEMA ZAOSTALIJIH PROSTORA I NARODA NA PLANETI, MOZDA SMRDIJA. Ako kome treba poslati sotonsku vojsku jer vi im pripada to ste vi smrdi
Dabogada im kod kuce zatrebalo!!!!!!!!!!11