Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako bitna vijest za stanovnike BiH
Treba ga zapaliti zajedno sa gospodjom, a prije toga ih zamotati u dekice kao Hitlera i Evu Braun. Hitlerova gospodja se nije bavila politikom, a Klintonova je gora i od njega samog jedno deset puta. Hitler nije bio seksualno isfrustrirani, olinjali, stari perverznjak, a Billy "degenarate" Clinton je gurao cigare u vaginu djevojke koja je gotovo vrsnjakinja njegove cerke. Ako izuzmemo Evu, ne zna se ko je veci psihopata.
Vukla monika do filtera
virus je cudna stvar..kod nas auta a ameri po kucama..imamo nesto zajednicko..izgleda...
Klix nas je sanas kao i uobicajeno obasuo samim govnima od informacija...eeeeeeeee novinari...
Hajd nek Fahri dometnu požar ako mogu. Dva puta mu je Predsjedništvo BiH izmaklo za dlaku da bude član. Pa čovjek ni sam ne zna gdje je rođen, kako da znaju piromani ? Sa druge strane ,su ga do nedavno optuživali da voli da pali tuđe. :))
...haj bilijeva. al nemo monikinu.
Bill Clinton je bog i batina, jedan od naj boljih predsjednika ikad.
zguzio je moniku, a bogami i srbiju😃
Bilale nedaj se.
Šiptari i Muslimani na aparatima.
@Dr.Vejsil Hetjimitj Veliki smo narod, pa su nam i djela velika.
E moj Dzevade odavno si ti na aparatima samo sto ne znas..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto posto neki ...Pantelija.!