Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj partiji šaha Mister je izgubio tempo na terenu zato ide na diplomaciju da nadoknadi izgubljeno.
Sve krize na ovom svijetu bi bilo lako rijesene, a vecina njih ne bi ni postojala, samo kad bi na vlasti u SAD bila ljudska bica, a ne reptili i vanzemaljci poput ovog "ljepotana".
Čim Amerima pokažas zube a pri tom se imas čim braniti Ameri se povlače. Živjela Sirija sa Asadom za kormilom drzave a ovim SAD šup cima ostaje da se okome na neku državicu koja ne uživa zaštitu nekog starijeg i jačeg brata...mogu zamisliti da se izjedoše od muke što su ovo uopšte morali izgovoriti a kamo što moraju podviti repinu.
IDILOVCIMA JEBEM HANUME U ANUS, A NAKON SVRŠAVANJA PO NJIHOVIM HANUMAMA, OBAVEZNO KURAC OČISTIM OD BRADE IDILOVACA
Ako bude trun dobre volje za mjesec dana samo kroz maglu ćemo se prisjećat da su tamo neki kozoyebi prijetili tamo nekom islamskom državom ...!!!
ono kroz šalu, napili se kozojebi, pa prijetili
Kad se Sirija isprazni podijelite je na dva entiteta i uvedite republiku isilsku kao entitet i tri KONSTITUTIVNA NARODA I OSTALE UVEDITE. U JEDAN ENTITET BRADONJE A U DRUGI DESET KANTONA. TRI IM JEZIKA UVEDITE I ARAPSKI DA SE ZABRANI U JEDNOM ENTITETU I UVEDE ARABIŠ. PA NEK SE BUNE IZ ONA DVA KONSTITUTIVNA NARODA. I SJEBITE IM EKONOMIJU OBAVEZNO STO STRANAKA DA IMAJU. ETO
Naravno, iako svi pričaju arapskim jezikom, obavezno to prozvati različitim jezicima, dakle sirijski, isilovski i pobunjenički. I da svako traži TV kanale i sudske tumače za svoj jezik. Pri tom da ISILOVCI prcaju Sirijce tako što im djeci u škole uvedu jezik sirijskog naroda.
rusko-američka vojna koalicija...kako zvuči paradoksalno, utopija, ali i zajebano
idilovci će tražiti azil na marsu , ako ova koalicija zaživi
vidim da mi dade bradata spodoba minus...idi jebi hanumu u anus
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusi se naguzili a vi ih sad morate u dupe ljubit . To je supstina kad ovu diplomatiju uklonis.