Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.traganja.com/videoteka/iza-kulisa-zavjera/135-lose-change ko ima vremena nek pogleda - realno i detaljno objasnjen napad 11.09.2001.
ajde ne filozofiraj, već napravi hit..narod je te tvoje filozofije sit..napravi pjesmu da na radiju talasa, da služi za zabavu narodnih masa.. :D stvarno ne znam koga oni farbaju još uvijek.. satonisti
Drago mi je vidjeti da ima raje koja shvata da je ovo sa WTC sve jedna globalna namještaljka, i pojava u ratu poznatija kao \"casus belli\".
rs. ti ga dodje kao neki Rasadnik Smećara
Joj, kakav sam ja terorizam ucinio u pi.cki tvoje matere......mislila je da ju je atomska pogodila!
A rvetardu \'dje ti vidis terorizam u komentarima :)
sto vise ovakvih glupih teroristickih komentara od bih muslimana.........jaca RS.. INACE clanak je totalno promasen, sudjenje ce biti negdje gdje su manji troskovi obezbjedjenja.. sto ima smisla
sto je glupo kad najave clanak nikad nema gdje se radi,koji grad,drzava,kontinent,puno puta i ne citam clanak jer nije navedeno prije nego koliknes u kojem dijelu svijeta se radi,samo jedino ako pise na nazivu clanka u ,tu,tamo,u itd.
mislim naslov je totalno pogresan - neprofesionalno novinarstvo. navodi covjeka da zivuce pogresan zakljucak - da sudjenja nece biti uopste. koliko vidim iz teksta, sudjenja nece biti u New Yorku. Bit ce samo premjesteno negdje drugo.
MI SMO SRUSILI TORNJEVE ,HAHAHHAHA jesmo svijet zahebali ,, jest danasnji svijet glup, nista ne konta
Sta je zajednicko nacelniku Bloombergu i Bloomberg.com-u? :D
jevreji su srusili tornjeve, to je jasno ko dan, mogu oni pisat šta hoce,, a i ovaj gradonacelnik im je jevrej, koja \" slucajnost\"
Samo da naglasim mir, spokoj i rahmet svim nevinim dusama koje si izginule taj dan zarad necije pohlepe....
Jest Halid taj zaeban. Zezno je i NORAD, i CIA-u i Pentagon naucio kako tacno da pogodi obe zgrade avionom da srusi. Halid je bio ybno pametan - morao je biti i inzenjer za rusenje, i arhitektonski inzenjer, morao je biti i inzenjer aeronautike, dugogodisnji pilot, i morao je da bude strucnjak u naoruzanju da napravi plasticni pistolj koji ce pilotu stavit na celo i proci sve kontrole na aerodromima. Halide ti si genije... Halide prijatelju stari, zamolio bih te oko privatnih stvari, ja sam ove alternative sit i htio bih da napravim jedan pravi hit.
9/11 was an insade job !!!