Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fundu a sta su amerikanci radili i jos rade u arapskim zemljama? od silovanja do mucenja i zlostavljanja zatvorenika i zatvorenica i obicnih gradjana, do zajebavanja male djece tako sto ih tjeraju da rade bolesne stvari za flasu vode il kiflu govna su i jedni i drugi al mislim da su amerikanci gori!
Govna su i jedni i drugi.
pricate gluposti. nema vecih fasista od rusa. ista politika koju su furali cetnici tokom rata kod nas: laz, laz i samo laz... isti sljam.... brrrrrr, ljut sam......... kada su \'44 Ameri prepustili Hamburg rusima, u roku od 5 dana rusi su silovali desetine hiljada zena u ovom gradu, fuj, fuj, brrrrrrr dok takav nijedan slucaj nije zabiljezen kod ameririckih vojnika, zasto ovo uopste spominjem?????? pojma nemam
Sto je najgore, moj HIB, pola raje sto ovo cita ludo i slijepo vjeruje najvecim fasistima, tiranima i teroristima koji moderni svijet poznaje - SAD!!!
HIB, pametno zboris.
DOKLE CE OVI AMERI DA LAZU SVIJET .MUKA MI JE OD TIH MIROTVORACA KOJI RATUJU SA POLA SVIJETA I SVE KAO NEKO NJIH DIRA I PROVOCIRA .