Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da i to čujem, da će minusi ugroziti polarne medvjede... Baš me zanima zašto onda svi kukaju protiv globalnog zagrijavanja i kako su polarni medvjedi ugroženi zbog otapanja leda, a sad kad im vrijeme ide u korist opet su kao ugroženi. Najgore od svega je što mediji seru svakodnevno o stvarima s kojima apsolutno nemaju nikakve veze, ali bitno je da se nešto piše i da zvuče kao da imaju pojma.
eh dami je otjerat ove nase međede iz Doboj istoka tamo da se smrznu
hahahahah od zime ugroženi čak i polarni medvjedi hahahahah ovo mogu samo amerikanci...hahahahah jos ih zakljucali u zatvorene prostorije...hahahahhaha
Ovo su ano HAARP-ovci fulili pa sebe zeznuli
ma ja
Chikago, pa puta dva. Pa ili je Chicago, ili Čikago, odlučite se. I očigledno nije u pitanju slučajna greška, jer se ponavlja u istom obliku.
Sve po zaslugama :P
vrh ilustracija. Đe si mali medo?
SAD se takmici s Rusijom...hoce i oni Sibir!!
Sibir i SAD su male mace za Sjenicu u Sandzaku
Posaljite ih nama da nam pomognu istrijebiti pse lutalice
steta sto nema ovih minusa kod nas
vidi brata! :D bas pravi lik!!! :D nek dodje kod rodjaka u Bosnu brzo ce se vratiti svojoj zimi! :D
Dozivio sam i prezivio -41 C ,a ostalo mogu samo zamisliti. Brrrr:)