Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=nd0aK2K5WRg&feature=related
kad tih 150 miliona podijelimo po glavi stanovnika Egipta to je oko 2 dolara po jednom stanovniku. A za pomoc narodu Iraka ulazu po 150 milijardi dolara, visekratno. Lijepo od SADa...
ne daju ameri to dzaba.... ako prihvatite uzet ce vam troduplo vise... isto su to uradili i nama!
Egipat im je bitan zbog nafte.... Ne direktno, nego zbog Sueckoga kanala preko kojeg prevoze najvece dijelove nafte....
amerikanci su pametni ljudi znaju da se sve moze kupiti, samo je pitanje cijene ovo je ulaganje u stabilnost egipta
Kakav Egipat i nafta. Lovu zaradjuju na Sueckom kanalu, a donacije ce se pokrasti kao sto je u nas SDA.
Uzmite tih 150 miliona dollara i oplakat cete svaki njihov dollara. Ameriko proklet nek je tvoj novac i prokleta nek si.
\"Drago mi je što danas mogu saopćiti da ćemo 150 miliona dolara dodijeliti Egiptu kako bismo podržali političku tranziciju i ekonomski oporavak\" Citaj \" Drago mi je što danas mogu saopćiti da ćemo 150 miliona dolara dodijeliti Egiptu kako bi dobivali naftu i naravno, kako ne bi oni dirali Egipat\".