Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA SE DESAVA SA OVIM JEBANIM SVIJETOM!?!?! ZASTO JE TO URADIO?!?! Zasto to ljudi rade. jooooooj, povraca mi se vise od svacega, joooj
Ma ovaj je gotov kada ga uhapse. Nestat ce struje u Nju Jorku kada ga na stolicu stave i pritisnu "ON" dugme.
U Nju Jorku gradu pas do pasa i zena bataljona
Bravo Rudisha
Šta je ovo? Nedavno su u Brazilu ubili radio-voditelja dok je vodio emisiju. Sad novinarku i snimatelja u Americi. Je li ovo neka poruka neovisnom novinarstvu i "neposlusnim" novinarima?
Kazu da taj tip sto ih je ubio, da je dobio otkaz sa te iste televizije. Sta otkaz moze uraditi za psihu insana. Hajde barem u Bosni nemamo problema sa otkazima jer je dosta drzavnih firmi i poslova za stalno. U Americi otkaz dobijes kako ti se sefu cefne, sve je kod njih racunica...
Kršćanski Terorista !!!
Ubica - Vester Lee Flanagan - Kazu da se je ubio...
Kaže: "OK nastavljamo s programom''
budala na svakom koraku...
Ovi Gringosi imaju vise oruzja nego bilo koja drzava na svijetu, i ukupno i po procentu po covjeku. Mislim da su na dalekom 2. mjestu Afganistan i mozda onda Somalija i slicne "jake" zemlje, a i Srbija je bila na listi malo ispod, ni blizu Americi naravno, a za Bosnu neznam i da li su istrazivali. Ovako ko danas nije bilo ni blizu cak kad je bio "divlji zapad." To je vise filmski mit, a danas mozes imati i nosati pistolj ili AR-15 pusku ko hoce and gdje hoces, a tad kad si ulazio u carsiju prvo si morao predati oruzje serifu, i tek onda si mogao u grad, i kad zavrsis posao serif ti vrati pistolje i puske i adios amigo ziv bio. Naravno to nije vazilo za Indijance, i njih su ubijali ko bizone i jelene, al to je vec druga prica. Al oni gledaju u taj ustav od 1791-e i taj 2.amandman ko u bibliju, i bukvalno ga shvataju. Iako su tad bili masketi s barutom koje si morao puniti po minute za svaki "metak" ili pucanj, i nije bilo ni automatskih revolvera tad, ali dzaba to ljudima tamo pricas.
Nadzornih kamera ne mozes pisat da te ne snime na svakom cosku i sad ne mogu naci hajvana u kariranoj kosulji.
Muslima.Ljut.Tekbirio dok je pucao.terorist.Musliman...a ja to sam vec napiso
"Napadač" !!?? Nije Mujo. Mujo bi odmah bez istrage bio proglašen teroristom.
http://www.liveleak.com/view?i=225_1440602498
http://www.whsv.com/home/headlines/Roanoke-News-Crew-Involved-in-Shooting-Incident-322939771.html
http://www.liveleak.com/view?i=518_1440595069
https://www.youtube.com/watch?v=gD_DFx2SqJM
Serem se na svaki post sa video koji ne radi!!