Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikadanarodi kine,indije,irana nece imati standard koji je amerika imala prije 50 godinanarod nema nista od statistickog bogastva drzave.bogati su i s.arabija,katar ,bahrein pa narod je i dalje siromasan i primitivan.i za rusiju kazu da je sila/na papiru/ a narod vecinom zivi gore nego za vrijeme sssr-a,poredak standarda zivota ce uvujek ostati kao do sada
to se vec desilo,Amerika je vec prekrivena zutarima,male zute krakate kupuju i po pet Gucci ili Coach tasni odjednom, kud god maknes njihove face , bogati kupuju a siromasni uzimaju radna mjesta , fuj .
Great...jos samo da se to desi...