Uhapšena nakon priznanja učenika
336
SAD: Nastavnica prisilila maloljetnog učenika na seks
Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i zale se? pa sto nije bilo obako kad sam ja iso pa ja bi je prisilio da me prisili na sex
PITAM SE SAMO....ZASTO JA NIKAD OVAKVE NASTAVNICE NISAM IMAO :((( MENE JE SAMO MOGLA PRISILIT DA TABLU OBRISEM :(
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, u zanatu, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan na polju i noć u krcmi, uz jedno pivo igrajte pokera sa ostalim građanima. Postoji kompletna europa sa svim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je ratovati, pljackati, trgovati, biti krčmar, svecenik, aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci partnera i ozeniti/udati se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte...ne kosta vas nista.
SAMO OZEZI CURA, DA HOCE I OVE NASE
Ye.bo majku koliko ste vi bolesni.Ne želi svako dijete da ga neko siluje stoko maloumna.Država i jeste u ovakvom sranju zato što svako samo na pič.ku misli.
kud nisi mene u pm
Dabogda više nikad pi.č.ke ne vidio.
Koje sam ja kurate srece, kad sam isao u gimnaziju, imao sam samo neke brkate profisorice.
aman budale,kolko sam ja drko na svoje učiteljice,ma da je samo pokazala i trunku interesa,ma ja bi nju uh odro ko musa jarca.
al kad ti ovako nesto uradi, onda nemas osjecaj da zene treba osvojati, nego da su qurve koje same traze, to je lose
Samo me zanima kakve su mu ocjene bile???\'
eh,gdje bih ja dogur\'o da sam im\'o takvu nastavnicu
blago se tom uceniku hehe kakvo zlostavljanje kakvi bakraci pa ko od 16 nebi volio guziti svoju profesoricu??? ma joj kad mi je bilo 16 guzio bi i profesora a kamo li profesoricu pa kad je palija non stop \"nabildana\"
http://www.youtube.com/watch?v=By4BW3RsujI&feature=relmfu
Ovo je moguće komentarisati, a džamiju pod vodom nije?! O, Bosno, š*upku od svijeta!
dero je moj mali i bolje...
JA NJOJ NI MARKE NE BIH UZEO. Profesorica za poželiti, ljudi hajmo pomoći ženi svako po marku i eto ga 85.000$. ŽIVJELA Kacy Christine Wilson.