Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sad kad nato izbombarduje vašington i napravi vojnu bazu "woodsteel". i izruči slob...obamu hagu.
tece stara komunjara
rece*
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
svakim danom sve vise cijenim southpark... trey i matt su nesto kao nasi nadrealisti :) sve su predvidjeli...
ovo je suvišno komentarisat...
"neće koristiti silu da bi se oduprli policiji ako ih pokušaju izbaciti" pa izbacišel ih više? Izgleda nikog u SAD administraciji nije briga za Službu za ribe i divljač pa im bilo mrsko da ih izbace iz zgrade.
Saš ti jarane u "federal prison", na domorodackom jeziku : United States Penitentiary; pa kad te one crncuge kriminalne iseparatišu nece ti Oregon vise past na pamet! Ja mahnita naroda!
Pa i realno je da se rat vrati kući...nisam baba Vanga al lako bi se mogao ponoviti...ratujući po cijelom svijetu amerikanci su zapustili svoju avliju..
More li Tuzla tako nesto kad more Oregon.....
Sao Oregon?
amerika je toliko jaka da samo california ima jači bdp od haman svih država svijeta. Toliko o rusiji i ostalih rusoljuba.
ufff ovi bi nam dobro, došli da ih unajmimo jedno mjesec dana... investicija vrijedna svake marke...
Haj ba Incko u Oregon pusti ovu nasu sirotinju na miru..
i Stari Rim kad je poceo da pada,..niko nije vjerovao
GERMANOSLAVENSKA RASA misli da je centar svjeta zaostali neandertalci treba ih vojska izresetat ko mrave pa im nece gluposti njemacko ruske sto vide na internetu padat na pamet po americi !!!
germani i slaveni ne mogu u istu recenicu
sta mislite da su ovo muslimani uradili ili crnci?
Kako će ih stići demokratija. Mozda docekaju utorak.
Od kada Amarikanci ugnjetavaju svoj narod, samo što oni nemaju naše nevladine organizacije pa da obavijeste svijet o terorisanju. I oni su kao muslimani ubijali vlastiti narod da bi okrivili nekog drugog za iste, to im je izgledalo kao veoma ubjedljivo, bar kod većine.
EKSLUZIVNO: NAoružana skupina kreće i u oslobađanje drugih krajeva pod američkom okupacijom ! & https://zokstersomething.files.wordpress.com/2015/12/spac5a1avanje-vojnika-ronhila-djevojac48dko-prezime-dodik.jpg?w=632&h=441