Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce im ameri poslali milijardu dolara u oruzju i municiji,pa se ljudi malo raspucali. Da im hoce pobit ono malo UN-a tamo
jao amera, pa sto im dajete pare, ako ih kasnije osudjujete, oni ne kontaju da je cijela palestina hamas i da se nikada nece predati okupatorima na svojoj zemlji. cionisti izazivaju rat protiv cijelog svijeta.
Sad su se zgrozili i slijedeca isporuka ce biti manja za 100 $ majku li im govnarsku. Jasno ti je sve kad skontas kako su nastali otac ih poremeceni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja, ostar protest i hajmo na spavanje...
Kako neofirno, sute 66 godnia i onda kad se cionisti zajebu i napadnu UN prave se kao neka moralna sila, ovo je 10 mrtvih......sta je sa osalih 100000?
Allahu Egber, muslimani ce opet na kraju pobijediti !
kako vas nije stid, saljete ubojito oruzije izraelu i sada ko osudjujete. i vi ste uprskani krvlju neduznih palestinaca, niste nista bolji od cionisticko teroristicke drzave izrael.
Bas se Izrael stidi
U americi je više protesta protiv cionista nego u ostatku svijeta. Svaki veliki grad je imao organizovane proteste. Čini mi se da i oni kao i mi nevole i nepodržavaju šta im vlada radi. Ovaj crnac nemože ili neće da mijenja stvari u svojoj zemlji.
Halo ljudi,zna li iko gdje je Edo Maajka? Jel sjedi u Tel Avivu i gleda kako bombarduju Gazu??? Nesto se ne javlja.
e jesi papak, al bas
A sta kaze sad zaprepastene i ocekuju da izrael ucini vise kako bi... A vi Balije de se ba odlucute jeste li uz sad ili protiv njih???
Pa to je taj "živi štiti", ubijaj sve što hoda i puže, i nazovi to nemoralnom strategijopm Hamasa!!! logično k'o Čombetovo "logično!"
"Cuj Benny, ak' to jos jednom uradis, ja se budem izgalamil na tebe." Obama
Svjetske Ubice osuđuju Regionalne Ubice... baš zanimljivo!
Nadam se da je sad svima jasno zašti Iran treba biti nuklearna sila! P.S. cinisti su "ukrali" amerikancima atomsku bombu, da je i Iran ima, ne bi sad masakrirali palestinsku djecu...
Cuj ameri kritikuju čifute koliko sarkazma
Meni ova Amerika djeluje poput nekog jakog glupog tipa koji sluzi izraelu nesto poput snaga klade valja.
lopov je ko je i krao i onaj ko je ljestve cuvo.
Cuj oni osudjuju??? Koji DJON - OBRAZ...