Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahhahahhahah bila ružna kao lopov
eto vam vase oruzje
sve ćestitke
Cedomorstvo
Moja stara da je imala oruzje dosad bi me roknula jedno sto puta haha kakav sam dolazio pijan kuci.
Strasno ali Sloboda nosenja i upotrebe vatrenog oruzija u Americi
kako volim ova americka policijska auta
Zato sto kao i svaki prosjecan debil gledas previse americke akcione filmove pa su ti pokretne kante na cetiri tocka Ford Crown Vic i Dodge Charger prirasli srcu. Bolje ti je da cutis nego da izjavljujes takve gluposti. Toliko od mene, odvratni sovinisto i debilcino bez grama mozga :-)
Naravno da se pokazalo kao najbolje jer sve sto je americko najbolje je na svijetu :-) Nije uopste vazno da li je Crown Vic, Taurus ili neki drugi Ford, nego kako bosanska seljacina dozivljava holivudske filmove. On vjerovatno misli da Ford leti kao kad ga Bruce Willis vozi, a ne zna da klepece i skripi kao i vecina americkih sklopocija i prije nego sto izadju iz fabrike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobise se amerikanci medusobno. Narod koji je stvoren za destrukciju svega (pa i sebe).