Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam komentar, ljudska glupost nema granica, ponekad se pitam koja je razlika uopste izmedju nas i zivotinja.....
\"\'Vrati se u svoju zemlju?\' Sjedinjene Države se sastoje od imigranata koji su masakrirali narod kako bi im ukrali njihovu zemlju. Ko se ustvari mora vratiti?\"
zalosno, a nama ovdje pricaju o toleranciji, svima sole mozak a sebe ne vide...
Ovo se dogodilo u El Cajon, San Diego county. Glavni osumnjicenik je njen muz koji radi za USA army i obucava vojnike za odnos sa narodom u Iraku i irackoj kulturi. Policija jos traga za ovom osobom. Ova zena se pokusala \"amerikanizirati\" i prilagoditi sredini u kojoj zivi. Kcerka je prepoznala ocev rukopis ali policija svejedno to naziva hate crime a ne domestic violence. Zivim dva bloka dalje pa znam.
Voljela bih da mi g..vno od MODERATORA objasni zasto moj komentar nije prosao? Najnormalniji komentar nije pustio.Stvarno ste P...ke.
\"My name is Khan\" !
Smanjuje stres. Stres je bolest modernog doba i ima ozbiljan utjecaj na sveukupno zdravlje ljudi. Stres pogađa i starije i mlađe, ali je seks dobar način i rješavanja i prevencije u
Ako želite zaraditi novac preko interneta i to od 50 $ do 500 $ tjedno uz rad na računalu sa pola sata rada javite se na [email protected] i zaradi svojih početnih 17 $ odmah!
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
sto je dosla u genocidnu zemlju, trebala je ostati kod kuce.
Pa šta onda ? To je slobodna zemlja, možeš istući nekog i do smrti. Šta vam je tu sporno ?
@TALIB OPROSTI KRIVO SAM TE PROZVAO \"preletio\" sam postave OPROSTI poznajes porobljavanje
@TALIB kako ono u ran~ku pise \"podade vam zemlju, gradove i sva blaga njihova a sljedbenike knjige (zidove) vama za rodblje podade jer All.ah sve moze\" ovo su posla.nikove rijeci Zalosno je tvoje nepoznavanje porobljavanja=islama Predlazem ti da procitas djelo Portret 1683 autor je Alexander Ross
Samo neznalica o Islamu može sporiti to da je muslimanima dozvoljeno zarobljavanje robova u ratu. I to je bila praksa prvih generacija.Muške na njivu ženske u kuću. Dozvoljeno je imati sexualne odnose sa robinjama.Ne postoji ograničenje na robove.Musliman može imati koliko hoče robova i robinja. Može ih prodavati,kupovati ili poklanjati.A najbolje ih je oslobađati,posebno ako kao robovi prime Islam. Sve ovo je All\'ah dozvolio Gospodar nebesa i Zemlje,bez obzira na ljudske paganske,laičke zakone,rezolucije,sporazume.
http://betdojava.blogger.ba/
U Islamu postoji robovlasništvo.Robovi se najčešće zarobljavaju u ratu. Mogu se kupovati,prodavati i oslobađati. Poslanik Muhammed je dobio na poklon Mariju Koptkinju od jednog koptskog vladara. Židovi benu Kurejze su izdali savez sa muslimanima nakon čega im je presuđeno Šerijatom,tj smrću odsjecanjem glava. Ja neznam zašto se neznalice među muslimanima trude da prilagode Islam nečijim strastima??? Islam nije došao da ugodi ljudima nego da postavi standarde i da zavlada svjetom.Kome se ne sviđa neka ostane kafir. Postoji ajeti koji dozvoljavaju robovlasništvo.
Ima li koja riječ da nije cenzurisana ratardirane komundžare???