Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo nesto cu reci. Hrvat sam samim tim neki nacionalisti ovdje bi ocekivali da branim Izrael. Poslije ovih terorista za mene je Izrael slijedeci. Samo pravim razliku u tome sto nitko ne moze reci da isti ti teroristi ne raketiraju Izrael iz Gaze ali opravdavati stotine mrtve Palestinske djece to moze samo budala. 50 zemalja svijeta je protiv IS-a sto katolickog sto muslimanskog svijeta dovoljno govori koliko je to zlo. Pribijanje ljudi na krizeve , odrubljivanje glave i hvaljenje s tim po internetu to moze samo budala podrzavati. Neka budala se iz spilje izvukla proglasila kalifat i sama tumaci Kuran sta se treba sta ne ako si protiv ode glava. Derite ih do zadnjeg covjeka svijet ce biti puno ljepsi
Potpisujem svaku rijec, kao Bosnjak ili Musliman kako hoces.
Ja mislim da bi se i Ostali složili, i srbi
Čudi me za Amerikance, čuj oni da nekog bombarduju i napadaju ?
Haridžije i njihovi saveznici, kao fol ih bombarduju: https://www.youtube.com/watch?v=keq24wQIC94
kao sto sam i rekao ! amerika pocinje praviti prasinu od bradatih monstruma ! NEMOJTE zaliti rakete !
koliko ce ovdje da strada nevinih civila al ja sam bosnjo i volim ameriku iako vrsi teror nad muslimanima zadnjih 20god
muslimanska najbolja taktika- prebaci pozornost na izrael i palestinu, neka se narod time zabavlja dok se oni šire po zapadu, e pa tome je došao kraj.
podržavate: zeleno crveno Isil koaliciju
koje arapske zemlje učestvuju u ovoj akciji protiv muslimana ? sirijske šije-rafidije i možda poneki tagutski vladar ? Allah je najveći ! Islam će pobijediti !
Traži te neki amer, kaže da se zove Tom Ahawk.
alah kao i ostali bogovi ne postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strah me ovog odnosa pluseva i minusa na komentarima, Bosnjacima je ocigledno udario islamski terorizam u glavu vise nego sto mislimo.
Ajde barem neka lijepa vijest, mogu s mirom na kavu.
UDJITE PI.CKICE PA SE BORITE PRSA U PRSA SA ISLAMISTIMA,
Ta organizacija je sama izmisljotina i igra proklete Amerike da zavadi muslimanski narod, to je njihova organizacija kao i vehabizam koji je osnovan u V.Britaniji, zna se razlog svega toga, kad su toliko Ameri nevini zasto nisu nedavno napali Izrael da sprijece ubijanje palestinske djecice..?
Samo gazi đubrad!
ubit će im i buvu na prknu
masonska posla..!!
Fuckin izrael oborio Mig 21 regularne Sirijske Armije koja se bori protiv terorista. Dvostruki NATO aršini. A mi se čudili što nam se dešavalo 92-95.
obrio ga je na svom teritoriju i u čemu je problem?
Čitav golan je Sirijski teritorij ali je dio privremeno okupiran od izraelskih pacova.. Treba li ti Craotia nacrtati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ubili su hrv. zeta, sad će na***!