Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onog budalaša sjevernokorejca, na kraju će roknut njegov vlastiti narod...
bice tamo rata kad tad, a opet ce da umiru neduzni ljudi. Ameri nece stati dok posljednja komunisticka drzava ne bude unistena.
Kina je komunisticka zemlja.
@Kurton12 kakve veze ima kina sa sjevernom korejom? hoces da kazes da SK nije komunisticka?
Boli me k...c.Nek poravnaju jedni druge.
Po koji put vec prijeti?
Po onaj put dok ne odluči da ih malo haubicama potpraši južnjake, kao na primjer; Prvo je uslijedilo ovo: http://www.klix.ba/clanak/101123002 kad je bilo i žrtava. Pa se lagano nastavilo i treći dan, ono, dok lagano hlade jaja na povjetarcu i zaebavaju južnjake ne dajući im proviriti iz podruma :) http://www.klix.ba/clanak-100129006 A samo malo prije toga čak i ovo sa dosta više poginulih južnokorejskih vojnika: http://www.klix.ba/clanak/100326119