Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ameri samo provociraju. Kasnije kad ih neko spuca kukaju k'o pi#de...
Taman da isprobaju one F-35 ce sto im nesto stekaju...ma sta se i sje.koreanci k.u.r.c.e nece da piju coca-colu i puse marllboro nemoze to tako morate biti trziste USA ili cemo vas izbrisati s lica zemlje
Djeco, ponedjeljak je ujutro. Hoce li ta skola? Ajmo, gasi internet. ostavi komentare za poslije skole.
Vala i ti sjeverno koreanci postaju dosadni. Sve fol prekršiti ćemo primirije, a nikad ništa.
"Vojne vježbe" how yes no. Ovo je rat koji mediji zataškavaju kako se ne bi uplele druge države i skrenule pažnju sa demonizacije Islamskih država.
volim kuarc obrezani,vjerovatno sam na mamu i ona je isto voljela hihihihihi
zato vidimo gdje je stigla juzna koja a gdje sjeverna...
Ma kak'a S.Koreja ....pa ima neki red valjda...prvo Iran ide pa cemo vidjeti onda kako se to zavrsi i kada ce novi izbori u Americi ...
Nema ljudi nikakvih vježbi na sjevernoj strani. Ovi lažu ko kerad. KO KERAD !
bice mesa bice mesa klat cemo sjeverne korejce
Juzna Koreja se dala ko ku rva americi ala nesto ko braca arapi.Ameri zakuhavaju i zakuhavaju.Sta ce Ameri u ovom dijelu podneblja ? Uceruju demokratiju ?Imperijalizam cisti.Opleti ih nuksom kim jonge da im nikad vise ne padne na pamet da pogledaju na mapi taj dio svijeta a ne kamoli da dodju.Sikter fasi stoidni imperijalisti.
Jesu se uz'''li sve jedni drugim idu uz neku stvar...