Više samoubistava od poginulih
2
SAD: Epidemija samoubistava među veteranima
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj paša moj kako stižu majčinske suze i kletve.......
očito je da su se ubili nakon što su vidjeli šta se radi na istoku, a što se tiče ovih razloga što ih je naveo ovaj psiholog... pa razlozi koje je on naveo su tu otkako ratova i vojske i nikad broj samoubistava nije bio ovoliki ( uostalom i mnogi od naših vojnika mogu to posvjedočiti)
@@ampak Care, Tito je rodjen u Hrvatskoj, BIO JE ETNICKI HRVAT a politicki se zalagao za Jugoslovenstvo i ovo bi bila najpotpunija definicija...
Kralju, Tito jeste rođen u Hrvatskoj, ali je bio Jugoslaven.
samo bespilotno
Jel te to zupnik ucio o casti, poslije mise u sušari iza zupe, pa sada imas bolesno iskrivljenu svijest o casti... Ub-io bih se i ja da sam americki vojnik i da nosim na desetine neduzne djece na savjesti... Ovu savjest o ub-ijanju neduzne djece imaju jos samo srbi, i uglavnom ih ne dotice to. Oni su poput zivotinjski zvijeri...rade prema instiktu.
Alija u komunizmu branio bosnjake ?! hajde, da nesto novo naucim, nije lose a jedino se ne slazem sa tvrdnjom da je alija bio nacionalista jer on to nije bio ! alija je islamista a to je ogromna razlika ! sto se Hrvata tice, i Tito je bio Hrvat bas kao i Pavelic, ne ?! dakle, tvrdnja kako su Hrvati listom bili ustase nikako ne stoji, ako cemo biti objektivni ! Mate Boban je ispravno postupio jer da se Hrvati nisu oruzano usprotivili, danas bi nestali, kao sto su skoro potpuno nestali u Sarajevu, najvecem rasadniku multikulture u Europi ..
@ampak da znas kako KKK voli katolike, promijenio bi misljenje. U Sjevernoj Irskoj saka Protestanata kara katolike vec decenijama uz pomoc Londona. Oni mrze vise katolike nego muslimane. Uostalom borili su se protiv fasisticke Italije katolicke drzave koju je vodio Musolini, kao i protiv vecinski katolicke nacisticke Njemacke koju je vodio Hitler a tvoji katolici Ante Pavelic i Vjekoslav Luburic Maks su sluzili Hitleru na cast. Sve u svemu Bobanovac poklopi se dole. Nas je Bosnjake u komunizmu branio Alija Izetbegovic pa je vise puta zatvaran iako je bio principjelni nacionalista. Gdje je bio tvoj Mate Boban, bio je komunjara od 1958 do 1990te. 1990te je postao najveci Ujo. I Tudjman je bio u partiji i Gotovina. Treba li napomenuti da je Dragan Covic prije 1990 se nije ni izjasnjavao kao Hrvat a sad je predsjednik tzv stozerne stranke hrvatskog naroda. Itd itd. koji ste vi prevrtljivci. Naravno sjedis negdje u Zagrebu. pobjegao si iz Listice ili Gruda ali ostajes zatucani Bobanovac
@Ampak ja sam tebi postavo vrlo jednostavno pitanje prosli put na tekstu o oprostajnom govoru Hillary Klinton a glasi. Gdje ti je bio Mate Boban u komunizmu dok je nas branio Alija Izetbegovic pa bio zatvaran vise puta. Ako ne znas odgovor ja cu ti reci: Bio je komunjara od 1958 do 1990. 1990 je postao Us.tasa veci od Ante Pavelica. Franjo Tudjman je bio u komunistima, bio predsjednik sportkog kluba Partizan. Ante Gotovina je bio UDBA-in agent i likvidirao je Hrvate u 80tim a postao najveci heroj 1995. Koliko ste vi prevrtljivi. Zato zatucani Bobanovac vidim koliko si iskompleksiran i opsjednut muslimanima da ih sanjas. Vi Hrvati ali ne svi, sluzili ste Hitleru, katoliku, katolickoj nacistickoj Njemackoj i katolickoj fasistickoj Italiji. Ovi protestanti gore sto se ub.ijaju mrze katolike vise nego muslimane. Sjeti se da je Kennedy bio jedini katolicki predsjednik SAD-a pa je platio glavom. Sta je sa Sjevernom Irskom, saka protestanata kara katolike decenijama uz pomoc Londona. itd itd.
Naplatit ćemo mi vama fašistama sve što ste učinili, i to sa kamatama !!! Živjeo komunizam, živjela crvena revolucija !!!
ampak,hajde i ti zlato budi častan pa se i ti samoumori,dosta te više.
Jesu ovi klixocvi st O K a....Brate dragi,gdje ces napisati vise samoubitstava od poginulih ??! Neko ce shvatiti,da je neko poginuo,pa onda napravio samoubitstvo..Valjda trebate napisati ''Vise samoubistava NEGO poginulih'' Hvala....
ovi casni ljudi ubbiju samo sebe za razliku od dzihadlija koji najcesce povaljaju i kamaru civila, uglavnom muslimanskih ...