Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI POKVARENI NAROD SAMI SU TAKO DOSLI PEDER TO JE USRANA NACIJA POLITICKI I MORALNO
Zamisli sa su indijanci prije 300god protestovali sa plakatima STOP Europijaciji!! Hehe ovi Amerikanci su zaista najneobrazovaniji i najbezobrazniji imigracioni narod na planeti!
Dragi moji svi ste vi u Americi imigranti, tako da sadrzaj plakata mozete i na sebe primjeniti...
U pravu si, moja greska povrsnog citanja. Nesto noviji film na tu temu, solidan za pogledati http://en.wikipedia.org/wiki/Border_Run
Pa svako ko nije indijanac ili americki starosjedilac do naseljavanja europljanja na kontinet amerike je imigrant i doseljenik. Zato je ovo ironicno, jer ako ispunjavas uslove za ulazak u ameriku kao imigrant ili useljenik nema potrebe da se bune jer toliko ima prostora za naseliti. Pa samo 5% Amaericke teritorije je naseljeno a ima ih preko 300 miliona.
Ovo je kraljica ironije: Imigranti protestuju protiv imigranata. hahahahahahaha Odrasti SAD -_- sramotiš se pred svijetom
gdje si procitao da imigranti protestuju
pa SAD su formirali imigranti. obrazuj se malo gospodine bugojanac
PRIKAŽI ODGOVORE (4)