Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako optuženi ? Zar ovo nisu klasični teroristi koji zaslužuju metak prilikom hapšenja bez puno zajebancije ? Tako su uradili onima u Parizu koji su pobili novinare u redakciji. Ili se možda tako radi samo ako su muslimani u pitanju ? Ovo su ipak Carlos, Darian, Robaret i Travis, a ono su bili Said i Cherif.
Maloljetniku za ubistvo sude kao punoljetnom. Truo sudski sistem totalno. I to je Amerika. Trebaol bi javno negdje kakvom peticijom traziti da se maloljetniku sudi kao maloljetniku, a kao punoljetnoj osobi. Neka budu dosljedni.
Eehh, ovo sam čekao, ovu pristranost koja se očitavaju gornjim minusima :) Kad se drugim maloljetnicima u Americi sudi kao punoljetnim, onda se ovdje bez pardona američki sudski sistem naziva trulim. Ali kad je žrtva maljetnika neko naš, onda nema nikakvih problema osuditi opasku da se maloljetnika pred sudom i tretira kao maloljetnog. Sistem im je truo i nepravedan kad su žrtve maloljetnika neki drugi ljudi, a kad je žrtva od naš čovjek, sistem im je izgleda sasvim dobar.
Jesi i ti nasao gdje ces biti realan i objektivan...
Nigerska djeca neradnicka na drogama
Crnacka stoka.
Šta mai raja rajska
ovaj nije iz bosne dok su ga ubili čekićem
kad si proglasen za ovaj zlocin u saveznoj drzavi Missouri cekaju te ove dvije opcije : ili smrtna kazna ili dozivotna bez prava na pomilovanje.
mislim kad si proglasen krivim .....
...kakva tandzara,trebalo bi ti neko oklopno vozilo...