Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je uvela privatne policiske snage sastavljene od srpskih placenika , koji ce kontrolisati karantinske zatvore u toku cjepljenja protiv svinjse gripe !
@hakademik Koji je tebi. Uostalom, placali su Mila Dodika da se bori protiv SDS-a i srpskog nacionalizma i vidi na sta je ispalo. Postao je gori od Dabe Karadzica. Pa nece ljudi istu gresku dva puta. Sa Talibanima su pokusali prvo metkom a zavrsavaju na parama. Sa vama su pokusali parama pa cemo vidjeti kako ce se zavrsiti
Afganistan je svjetski proizvodjac opiuma ,SAD je prvo imal Mudjahedine ,pa su Talibani dosli i unistili polja opijuma,sad su dosli Ameri dolje i udvostrucili proizvodnju, koja providnost ! Obama postaje predsjednik 21 januara ,a vec 23 jan . bombarduje Afganistan bezpilotnim letjellicama. Nominacija za Nobelovu nagradu mora biti okoncana do 1 Februara ...,znaci za svoj \"mirotvorni \"rad od 7 dana on dobija Nobelovu nagradu za \"mir\" ,,,,,,MRACNI UMOVI VLADAJU PLANETOM !!!
ovim \"klikerima\" mozes kupiti sve pa i zlato
crkni od muke haha hahahaha aaahahahaha ahaaaaaaahahahaha
yeebem ih u usta, kad imajuu para sto ne plate i ovim nasim domacim talibanima da se sele braci turcima i tad bi bila stono kazu ... mirna bosna
Ako će ih plaćati u dolarima je to isto ko kad su Indijancima davali klikere za zlato.
kavkazmedia.wordpress.com kavkaskiemirati.blogger.ba
uzmi novce i bjezi bjezi bjezi haha