Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje i potrebnije je imat violetin toalet papir za nos i guscu nego vizu vasu
Hajde da promjenim naslov clanka, koji bi mogao biti: S duzom boravisnom vizom, omoguceno je turisticko putovanje po svim zemljama EU ovaj sadasnji mi NIJE JASAN.
FAJONKA JE NAJVECA K\'RAVA ! KAO UOSTALOM I SVI SLOVENCI !
RAJA, TOLIKO OD MENE DIREKT IZ FRANKFURTA STO SE PAPIROLOGIJE. NE DOLAZITE OVAMO. A SAD DA VAS POSAVJETUJEM DA UZMETE ORUZJE I OSLOBODITE CIJELU BIH. I JA BIH ISAO SA VAMA ALI ME MUCE RAVNI TABANI I ENTEROKOLITIS. A BAS SAM HTIO RATOVATI ZA SLOBODU NASE JEDNE I JEDINE BIH. ALI RACUNAJTE DA CU VAM PRUZATI MORALNU PODRSKU ODAVDE IZ FRANKFURTA I DA CU SKUPLJATI HUMANITARNU POMOC
uopste to ukidanje viza nebi nista na bolje doprinijelo Bosni i Hercegovini,naprotiv dosta joj je bolje jos i bez tog nameta.ovakva kakav je nema dovoljno sredstava da sa 150 markica izdrzava borce koji su krv i zdravlje dali da ona ne padne.ma pfuuj!
VIZE ZA BOSNU I HERCEGOVINU NEĆE BITI UKINUTE!!! Ovo je 100% provjerena informacija iz EU Parlamenta. Naime, postoji DOGOVOR bh vlasti sa EU da Bosna i Hercegovina ne dobije bezvizni režim, jer vlasti Bosne i Hercegovine i njenih smrdljivih entiteta nikada ne bi mogli kontrolisati građane i manipulisati našom sviješću i umovima, puneći nam glavu nacional-šovinizmom i pričama o kobajagi UGROŽENOSTI naroda ili vjerskih grupa u Bosni i Hercegovini. Dakle, predstoje nam još godine i godine mraka, tame i izolacije.
znaci ko je pije desetak godina usao u azil negdje u EU i nije ni do dan danas dobio papire,znaci nema sanse ni u buduce.
Pa ja vazda dobijem na 3 mjeseca vizu na njemačku i putujem po cijeloj EU.... ne kontam kakva je ovo vijest??
Ne znam o kakvim se promjenama u vezi viza ovdje radi, ali i do sada se sa schengenskom vizom jednje zemlje moglo putovati u sve zemlje EU koje su primjenjivale schengenski sporazum. Tako se na primjer sa austrijskom vizom moglo otici i u Njemacku i u Italiju, odnosno ako je planirana turisticka posjeta za vise zemalja EU, nije bila potrebna viza za svaku zemlju posebno.
nikad nece ukinut vize!
nikad nece ukinut vize!
@Lloyd tako je to nekako sa papirima,al naj bolje je da se udas ili ozenis,pa sredjivas sebi vizu ili dodjes kao turista i EU se ozenis ili udas i onda tebi sve zemlje EU mogu da ti ga puse jer cim si ozenjen ili udata oni tebi nemiju nista nit mogu ista.pozz
Ne znam sta otezu sa tim. I onako NEMA SANSE, jos jednom da kazem, NEMA SANSE DA SE BILO KO PRIJAVI U EU ZA NEKI STALNI BORAVAK ILI DA RADI. ZATO SAVJET SVIM BOSANCIMA, KAD VAM SE VIZE UKINU, NEMOJTE NI POKUSAVATI ICI NA TO DA SE NASTANITE ZA STALNO U EU I DA TAMO TRAZITE POSAO, JER SU PRODUZILI PROCESE SAMOG REGULISANJA PAPIRA KOJI TRAJU I PO 10-15 GODINA I KAD IMATE SANSE ZA PAPIRE, A ONE KOJI NEMAJU (99% KOJI TRAZE), NJIH PROTJERAVAJU I VRACAJU NAZAD U MATICNU DRZAVU. ISTO TAKO AKO NAVALA IZ BOSNE BUDE VELIKA ZA PUTAVANJIMA KA EU, ZEMLJE EU MOGU VRATITI VIZE ZA BOSANCE, POGOTOVO U PRVOJ GODINI.