Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karma is bitch 😎 jedno rusko gOvno manje a i ako prezivi vjerovatno ce zivot provesti kao biljka
@gooUser1675622825 Jesu li poslupile pelene u Hagu??
Heroji brane svoju drzavu I nejač, a heroji ne mogu biti oni koji ruše države I ubijaju nejač!
Neonacista rus...ahahah, pa zar putin ne ide na ukrajinu da bi je denacifikovao...ahahha....
Qaraj to govno. Ne trepni.
Čeka isto ono pa.šče sto je Kuran spalio
Vidjet ćete kad Čečeni krenu rokat nebeske dobrovoljce pristigle da pljačkaju i busaju se u prsa..Kosovo Kosovo.. Ruje će to tolerisati..
Oće quran. Čečeni su sramna braća Rusa i Srba. Braća po genocidu.
A ne kontam lik je ratovao na strani Rusije, a kao ubili ga Kadirovi Čečeni koji takodjer ratuju na strani Rusije, jel friendly fire ili sta vec ili su klixovci lose preveli?
Čečeni ipak mrze kretene tipa Kadirov. Istom kad i njega roknu...
Jbte divljaka šta je ovo
Sad ce vidjeti sta je lubanja
"Mangušev je dobio metak kroz vlastitu lubanju." Nisam znao da se metak može dobiti i kroz tuđu lubanju.
Moze, pogadjao je metak ljude kroz tudju lubanju i nije nimalo smijesno.
Imaju i oni svoje specijalce, bravo.
Metak u UNESCO.
Apel (grado)načelnicima Sarajeva, prije svega gospodji Benjamini Karić. Da se imenuje jedna lijepa ulica po Ukrajini "Aleja Ukrajinskog naroda" ili "Ulica Ukrajinske državnosti", ili "Ulica Ukrajinske slobode", "Ulica Ukrajinskih heroja" i sl. Građani gradova gdje Bošnjaci imaju većinu u BiH, apelujte, inicirajte, da se ovo sprovede u što više naših mjesta. To je ime slobode, i mira, to je ideja multikonfesion. koju je baštinila Ukrajina do rata.
Bastinila je Ukrajina odlicno tu ideju uz izjave heroja Zelenskog: Ko se osjeca Rusom moze odmah ici u Rusiju. To je ta multikulturalnost:D
Pravi idiot. Takvima sopstvena lobanja svakako ne služi nizašta. Nek su mu je probušili.
Neonacizam Rašista pobjediće slava Kozacka - i hrabrost Ukrajinskog naroda! Ovog zulumćara pokrivat će čornaya zemlya a ironije mu njegove, htio je Svetlayu Rus! Ali za njega karma dade tamu. Svitla bula i bude Ukrajina, svitla i v ranok i včora! (Svijeta je bila i biće Ukrajina, svijetla i u zoru i u noći! Ми будемо ПЕРШІ! ♥️🇧🇦⚜️🇺🇦♥️
Karma ga spucala u glavu, ali bukvalno.
A Bošnjo sjedi i twita....