Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ruski (pravoslavni) intelektualci su od uvijek volili da pucaju iz bilo čega jer su toliko seksualno izfrustrirani da svršavaju samo jel opaze kalaš, sječali te se onog pisca/poeta Limonova iznad Sarajeva - i jel on ikad uhapšen ili kažnjen?
...kretenčine i limonov i ovaj...samo ne zaboravi da rusa ima nekih 140+ miliona...
U pravu si Nomen.Čudi me zašto BH vlasti ne podignu prijavu protiv Limonova.Rusi su uvijek bili krvožedni i sirovi.Govna.Fašisti.Uostalom,ko je započeo WWII?Nijemci i Rusi napadom na Poljsku.Katinska šuma,Rusi strijeljali preko 20 000 poljskuh časnika.Genocidaši.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ruska govna.
Pitam se ima li ijedan bh glumac da se latio puske u odbrani opkoljenog Sarajeva?
A sve muslimani tesroristi...uuu...njihove zene su ko nindze...prepadnemo se u po bijela dana...e moj Boze!
Glumac se uživio samo što film nikako nije stvarnost a većih levata od glumaca i nema. Čast izuzetcima rijetkim.
KAKVA VIJEST OVO JE STRAŠNO JA SAM ŠOKIRAN.PA U BIVŠOJ EX JUGI NEMA ODKLE NISU DOLAZILI PSI RATA PA PUCALI JEDNI NA DRUGE.
Debilkan.
Greska u koracima...
Kad se majmun pocne igrati rata. Smijesno covjeku a mozda je nekoga ubio... hraaakkk pljuc.
"pucao iz teškog topništva" WTF Znate li vi uopste sta znaci taj termin?? Danas objavljuju vijest kako je onaj debil u americi posjedovao "oruzije za masovno unistenje" sad teski mitraljez svrstavaju u "teško topništvo", jel ti novinarcici imaju uopste mozga i jesu li barem pismeni??
Budala.
OVAKVI CETALJI SU DIVLJALI PO REPUBLICI HRVATSKOJ I BOSNI I HERCEGOVINI A TI DRAGANE COVICU SE DOGOVARAJ SA CETAMA CRKO DA BOG DA
KRETENCINA IDIOT J...M VAM SVE RUSKI OTPAD JEDNOG DANA NATO CE VAS SATRAT GOVNA RUSKA
O, yebo mu ja mater! :)
Ne valjaju ni jedni ni drugi... Vamo pederski lobi, vamo separisti tj. cetnici. Ne mislim na sve naravno, pojedinci...
Imaju i oni Hanku Paldum - šoubiznis + rat!
lici li vama ovaj facom na Dodika onako? meni pravo lici