Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba svježeg mesa u Ukrajini
Idu da ginu u Ukrajinu
Eh Azeri slobodno je. Navalite sad pa nek ih Ameri brane.
ovo da nase komsije vide kako izgleda kad te rusi podrzavaju
Ostaviše braću Armence
Tako je to kad igraš sa Jenki banditima,Francuzima i sličnom bagrom.Izrael naoružavao Azere i stvarao strateško partnerstvo ,dok su Francuzi i Jenki banditi zamajavali Armence obećavajući raj na zemlji.
Biće da treba pojačanje u Ukrajini?!🤔
Toliko ruskih vojnika im pogine u 2-5 dana
rusi su im štitili taj nagorno karabah dok pašinjan nije krenuo u NATO, rusi pustili azerima da rade šta hoće i sad više nema jermena tu.
Poznato je da vam hronologija nije jača strana.
Ovako ćemo i mi riješiti RS odmetnike uskoro
hahah to jedno sa drugim veze nema hahahha joj glupaka hahhahah
Van morala i jeli fer. Ali kad vidim kako SAD čuvaju Izrael a kako Rusi svoje ja nemam dilemu koga za saveznika odabrati.
rusi su im štitili taj nagorno karabah dok pašinjan nije krenuo u NATO, rusi pustili azerima da rade šta hoće i sad više nema jermena tu.
Rus je principilan.Braniće te ako poštuješ dogovor.Ako ih izigraš odmah puštaju niz vodu.Ovako će pustiti i Srbiju nakon isporuke granata Ukrajini i najave kupovine Rafala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji su ovo po redu da je Rusija izigrala? Sjećate li se kako su Srbiju huškali protiv NATO, pa su ih na kraju samo ignorisali
@cpncka20 ti si tipičan primjer lojalne kurwe. Vama Srbijancima je Rusija kao neki makro