Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slucajno ali malo sutra..
Ništa nije danas slučajno, samo glupi "bošnjo" (balije-sama riječ znači usuštini neznalica,da su samo "muslimani" u BiH Bošnjaci) misli da je slučajno ili kad treba opravdanje Allahova dž.š. volja.
NIŠTATO NIJE JARANI MOJI KOLKUSAM JA ŽABETINU VIDIJO U SPREČI
"Ogeanski višenamjenski sistem: Status 6" Ogeanski? Draga djeco, imamo ukupno pet ogeana na svijetu.
Imformacijama :))
Mnogo sam neupućen. Moram na upute. Gdje mogu aplicirati za upute?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma jasta,televizija je slucajno i snimila tajno oruzje, jbt.. isto kao da smo mala djeca.
Mi nismo djeca ali ovo nama nije ni namjenjeno. Naime, Srbi ovo gutaju ko VRUĆU HALVU :)))
Evo šta zna Putin http://kremlin.ru/events/president/transcripts/46365 A evo kako izgleda podmornica na dnu ( NAdam se da Klixu policija Srpske neće opet izuzeti hard diskove, ovaj put po zahtjevu bratske ruske policije ) http://sdelanounas.ru/i/b/w/l/f_bWlsaXRhcnlydXNzaWEucnUvaS8yODQvMzU4L3c2WGpGLmpwZw==.jpeg
Ruske kolege forumaši , kažu da se radi o podmornici Habarovsk koja je uzeta u rad 2014 a treba bit puštena u probni rad godine 2018 i operativno uvedena 2020. Doseg je 1500 kilometara. Svi ostali podaci su kako bi rekao predmet obavještajnih dezinofrmacija pa tako i ova ko fol slučajno otkriće. ONO ŠTO NIJE SLUČAJNO JE DA JE ISTA TREBALA biti smještena u podmorničkim kaponirima u Crnoj Gori u Boki, samo da je nedavno uspjelo DOGAĐANJE NARODA u Titogradu ! Ah taj Milo dabogda ga ne bilo :)))
Nista nije slucajno,glupsoni moji.Tata Putin ide 10 koraka ispred cite iz Vasingtona.
Opet taj slučajni prolaznik !!
Nuklearno obadanište. Plovi do polovice JAdranskog mora na dubini od 1000 metara. Zatim detonira na toj dubini ! Hrvatska na aparatima !! A sad ozbiljno američka DARPA razvija autonomne podmornice umjesto daleko skupljih razarača za protiv podmornička dejstva. I susretne novu rusku podmornicu i bum -bum ! Putin nema para ni za mnogo važnije stavri a ne ove gluposti. Doduše para više nema ih ni amerika, al bar se racionalno ponaša u smislu troškova. Pa ljudi smo, nismo Srbi !
koja propaganda ... čudesa
Neko če da plati za avion iz egipta...
Da je ovo istina, novinar bi platio glavom prije konferencije za javnost
novinar??? ... satralo bi čitavu firmu iz koje dolazi ... skupa s porodicama
Dobro si...ne bi oni halalili ni petom koljenu
Opet deri po civilima... nema ekonomske ni bilo kakve druge aktivnosti gdje one udare. Zašto ratovati ako imaš izbor, ajde jedan razlog da mi neko navede zašto?