Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da mi je to vidjeti sa najkoruptnijom drzavom na svijetu. Morali bi se nakotiti kao ko kinezi da to postignu. Da im nije Urala, nafte i plina davno bi propali ili pokusali to nekome oteti, ako je iko pratio istoriju.
Hhaahah ta je dobra za Arape.... Jak si nema sta...
I magarac je Putine mislio, pa u nadi crko...
sve se vec zna da za 10 godina kinezi i rusi ekonomski jake sile arapi vojna sila amerikanci i evropljani usrali motku
Evo crose od srece sto ih Hercegovacki pecinari podupiru...
I ja sam sebi dao za cilj da budem jedan od tri najbogatija covjeka na svijetu, ako vjerujete meni da cu to i postati, vjerujte i ovom celavcu Putinu.
ruse samo oklagijom po glavi.... ruse samo interesuje prodati oruzja ludim megalomanima koji su spremni strijeljati velike procente sobstvene populacije