Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Krim je i dalje dio Ukrajine, i bit će dio Ukrajine i sutra i u budućnosti, što je u skladu s međunarodnim pravom" AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH cuj ko se poziva na medjunarodno pravo hahahahhahahah poceli i ameri da kmeče KMEEE KMEEE znaci ne jebu ih rusi 2 %
Pa zasto bi ih jjjebavalli i 2% , amerika tolika sila a da mora od rusa traziti motor kojim bi poslala veci teret u orbitu :)))) e velika sila.....
Vi basharu samo cundaru mozete pusiti ali morate kleknuti :)))
"Rusija je tim vetom odbacila rezoluciju mira i dijaloga u svijetu", kazala je američka zvaničnica. Amerika, veliki pobornik mira i dijaloga.
Ej, gdje is jebac, sta ima? Sto se ti zamaras sa politikom, kukala ti majka? Meni se cini da tebi mnogo bolje leze teme kao sto su cagefighting, pornografija, akcioni filmovi, dance muzika i tako neke opustene price. "25000 godina staro pleme bosansko" :-) Ti si stvarno dobar komad budaletine.
Sta li ovi rusi bale,sta zele na Tatarski teritorij,da opet vrse genocid,e nece moci vise.
A sta drugo ocekivati,ulagali su ih u korist smrdije a da ne ulazu veto direktno u svoju korist Ruska g*vna
Al ih izludjuje Vladimirovich! :)
Tako ce sutra Rusija ulozit veto i za RS.
Evo 100 maraka da će se Rusi povuci iz Krima !!:)
a kad americki supci ulagali veto protiv Palestinskih pitanja tad je sve bilo OK....
da bas u miru da zive
K'o da se nesto drugo i ocekivalo!
Amerika su Bog i Batina Svatite To
Mogu rusima samo pusit cundaru :)))))
@golac i tvoja Amerika je isto g*vno kao sto je i rusija