Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
natanjahu na sedativima. a i vehabijama nije pravo....
Bilo kakav vazdusni udar Izraela na Iran (ali i bilo koga drugog) ce sada biti daleko , daleko komplikovaniji ako je uopste dalje u bilo kakvoj opciji. To je svakako uvijek dobra vijest.
Sad ce sve zapadne zemlje da kritikuju Rusiju zato sto salje naoruzanje miroljubivoj zemlji Iranu, koja u zadnjih 300 godina nikoga nije napala. Axis of evil :-) Najvise Amerikanci, koji kao i njihovi saveznici, uopste nisu ratoborni. To sto su trenutno okupirali dvije zemlje koje granice sa Iranom, nije razlog da Iranu ne daju lekcije o pacifizmu, humanizmu i civilizacijskim tekovinama.
Rekao sam "zemlja koja nikoga nije napala". Nisam rekao da se nije branila od iracke agresije, kao sto bi se branila i od americke.
Meni rekao jedan covjek u povjerenju. Neka to ostane izmedju nas :-)
Moguca dostava koja se nikada nece desiti....
Mufaiali, ciji si ti kurvin sine da je tebi pravo..?
Ne kontam, ako ce im isporucivati oruzje onda im ukidaju, a ne podizu sankcije. @Klix, saberite se, ili mozda ja nisam sabran...
Lazu gurbeti Rusi,oni su izdali sve redom svoje saveznike....
Valjda ukinula sankcije ako je podigla sankcije onda ne moze isporučit rakete, joj ovog Klix-a
Prenesite vijest tačno, a ne vješto prikrivati istinu. Stvar je u tome da je taj dokument koji je Rusija usvojila da zabrani isporuku istekao, i to baš ovih dana ako se dobro sjećam.
Otvori ladicu i pogledaj dokument. Ako se dobro sjećaš gdje si ga ostavio.
odmah u soping
naslov je bas jasan..ono ofrlje po naski 😂
dobre ove sankcije, sad ce biti jos jaci
sad ce zapad i ostala bagra,osuditi i reci kako je to neprihvatljivo,i opet ce se vratiti na staro sa sankcijama :)