Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da su stavili veto na rusevine nego na genocid
U RS-u trodnevna zalost, mobilizirani svi timovi narikača.
A boze, nadam se najboljem za pogodene ovom nesrecom....
Eto sta ostade od smrdljive "Ruske Vojske" jad i cemer!Pokusavajuci prikazati jaku i modernu Rusiju sve se srusi u PM!!!
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šteta
Vučiću --PEDERU:::::::::::::::::::::
To je ta "moćna" ruska armija, ruše im se kasarne od vlage i nebrige :-D
Kad bi ovi cetnici sa klixa samo znali sta znaci Allah majke mi moje ja mislim da opet njih 99% bi nasli sebi nesto i nekog ko bi bio bog za njih. Idioti jedni idioti Allah znaci BOG. Kako vas tako i nas. Idioti - isus = isak, Maria=Merjema, Jozef=Jusuf, Noa=Nuh, Abraham=Ibrahim itd itd. Kad ce te skontati da je samo jedan Bog za sve narode ove planete i univerzuma. Jedan te isti bog kojeg vi pljujete i psujete. Idioti, Bog vas ubio da bog da i sve vam najgore i naj zalosnije ja licno od srca zelim. Samo zato sto mrzim srbe. Mrzim i mrzit cu vas dok sam ziv, moj sin ce da vas mrzi. Moj sin je mislio da dovede kuci iz skole nekog djordja i poslije toga sam mu objasnio ko su srbi. Reko sam sam sebi, srbinu vjerujem samo kad je 2 metra ispod zemlje.
Nisu trebali davat uzbunu u sumrak! Taman su dokusurili votku iz 2-litarke!
Počelo je
Hocete vi veto stavljat...