Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 3 dana Rusija je uradila vise od cijele Evrope i Amerike... Dajte mi sad objasnite sta je IDIL? IDIL je Americka tvorevina nastala sa ciljem zadrzavanja americkih snaga na bliskom istoku... AMERIKA na aparatima!
Naravno,ali tesko je to dokazati ljudima ovdje,od pocetka pisem o tome i govorim ali nikako da shvate :) puno trolova ima sirom svijeta koji skrecu paznju sa istine,pa tako i kod nas,ali ipak vjerujem da je budenje pocelo i da ce potrajati,na njihovu zalost..
Svijet se mijenja, u ovom trenutku Amerika polako gubi svoju moc. Putin ih je sjebao na bliskom istoku i njihove planove. Dolaze bolja vremena za bliski istok ali i za sve zemlje evrope i cijeli svijet. I Rim je bio mocan ali je pao!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Putin u Siriji roka amerikance i njihovu tvorevinu, Obama i čifuti na aparatima.
Putin diagnosed with “major balls” syndrome http://satirelife.com/index.php?id=121
Rusi su se uvukli u nesto iz cega ce se tesko izvuci. Bice materijala za Holiwood.
Sve su ovo stvari dogovora velikih sila, nar ja tako pretpostavljam... Na šta bi ličila ta "visoka svjetska politika" kad bi je od prve skontao ispodprosječno inteligentan klix-ov komentator...! ! !
I Rus to sve mirno promatrao sve do prije 10 dana. Logike ima ta priča o plinu i jedina je koja drži vodu, ali kraj priče će svakako biti u nekakvom dogovoru. U tom slučaju bez razloga protjeraše milione Sirijaca. Čiji je to interes ..???
Kamo lijepe sreće da cijeli svijet uvijek ovako zajednički djeluje kontra terorista svih vjera i svih boja . . .!!!
uništit fabriku za explozivnne pojaseve koje islamisti džihadisti koriste za samoodpaljivanje medju"kjafirima" to je proizvod Saudijske A. koji je zašticen zakonm navedene države,dali su islamisti teroristi iali dovolu za proizvodnju ili su nelegalno prozvodili
Bagdadi na aparatima.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/je-li-isil-uistinu-americka-tvorevina
fabrika pojaseva koje teroristi koriste u samoubilackim napadima??? pa de mi samo jos recite imaju li ISO9000 certifikat i jesul halal????? muka mi je od svega ovoga
Gornja M na aparatima...
POBISE RUSI CIVILE SEREM VAM SE USTA
a jebatga znas kako je to drug staljin nazvo STATISTIKA
Gdje su ga raznijeli ? Na koliko strana ? hahahha misli li ste reći uništili , bombardovali ? hahaha
Pitanje za rusofile: gdje bi sze vise voljeli zivjeti: u USA il Pycuju?
Nemožeš ljude koji ne gotive amere nazvati "rusofilima".!!!!
Evo da se jednom slozim i sa tvojim komentarom. Evo ti jedan plus...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tu u Islamskoj drzavi zive i neki civili koji ne podrzavaju tu istu drzavu a to su sunni muslimani kao i Bosnjaci u BiH. Ne uzdizem nikoga ko ubija muslimane a Rusi su se ukljucili zato sto je pas Asad bio pred slomom. Ta gadna nacija ima svoje baze u Tartusu i Latakiji.
Kakvi bošnjaci u BiH , nisu bošnjaci samo muslimani !! Ko te naučio tim stvarima ?
Zbog tih desetak posto ne pripadnika ISIL-a ne treba se boriti protiv ISIL-a. Interesantna teorija. Ko je pas Asad ili ti to će neko drugi odlučiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo!!
Dan žalosti u SAD-u! Nestaje njihov Zombie projekt kojega sada panično brane zajedno sa paščadi iz Britanije ...