Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švabe javljaju da su se stavovi SAD i Rusije približili. Rusi javljaju da je razgovor Putina i Obame bio produktivan. Ameri javljaju da se u ničemu nisu složili. A ja javljam da oni nas kolektivno prcaju u mozak.
Poturci na aparatima
Srbin sam iz hercegovine... a cetnici su ekstremni kao sto su i partizani... a ustase/naciste su posebna prica
Sjeme im zatrite mamu im poganu!
i kinezi šalju nosač aviona :-)
Jbt, ja prije sedmicu dana cuo da Rusi vec udaraju po isilu, kad oni tek razmatraju.
Oni kao i ovaj nas Incko, treba im sto godina da reaguju.
Ako mislis na Amere nece oni kod nas, oni su kod nas dosli 95 i tu su i sad. Ali ja se bojim ako ne zaustave isil dolazice ove izbjeglice i islamizirati Evropu i napraviti nam sranje kao sto prave u svojim zemljama. Ti Arapi nista ne znaju nego samo se tuci i ratovati, zato bolje da uniste isil da nam ne dolaze islamski migranti koji donose i svadju sa sobom.
A kto je ta i sta je ta IS da prostis pa da je se boji cijeli svijet....zar je potrebna tolika sila? Truju nas dezinformacijama a mi napumpani do jaja od nosa dalje ne vidimo....
Sve si moje sto mi je jos ostalo da te volim nikad nisam prestao zivim za to da te sebi vratim ja drugog razloga nemam Sve si moje sto sam ikad imao i tek sada to sam sebi priznao da sam ja ustvari tebe izdao Sve si moje, sve si moje sve si moje, ti (2x) Sad se kajem svakog trena sto me u tvom srcu nema tek sad vidim sta sam imao pa suza mi krene
Cekalo se da krenu izbjeglice. Inace bi bilo da od rusa bjeze. Iskusno
Ko ovim klixovcima prevodi ove clanke? 1 ko kuca iz engleskog
najaci su kurdi,jedini imaju kopnene snage koje se bore protiv onih divljaka
asad nije ko gadafi svojim sunarodnicima davao, to je tipicni prozapadnjacki tiranin koji sada mijenja dres za ruski, neka i to gofno skine neko sa vlasti,ne mora bas granata da budemo humani..
Da i to vidim ...!!! Ujedinio se cijeli svijet u jednoj dobroj i za čovječanstvo potrebitoj akciji - syebat kozoyebe ...
Bezbroj puta je potvrđeno da kljix širi proterorističku propagandu u korist zapadne koalicije. Sramota od najpopularnijeg BiH portala....ili su primorani.
Udri Vladimire!!!! Usput poravnaj kampove na Vlasicu, Maoci i sl... Kad vec krecis, zamijeni i podove :)))
Lagano ali polako Amerika ispunjava svoj cilj. Sa ulaskom Turske i Rusije u borbu protiv ISILA, na žalost mislim da su ispunili svoj cilj.
gledao sam vijesti i nešto ne vidjeh da je rekao ovo što piše u podnaslovu
Svi se hostapleri svjedski skupili da ubijaju muslimane, evo sad Rusija i Kina
stvarno nezasluzeno, svako normalan drzi ISIL za vrhunac renesanse covjecanstva i njegovog svekolikog napretka u humanosti. povampirili se protiv ISILa a ljud isamo hoce da ubijaju i da ruse civilizaciju...nista vise...mukice