Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jedite govna i rusi i hameri i kinezi i pakistanci i korejci i sva govna koja se qrce raketama.
Da ih to Litvanija neće napasti ?
Putin je tezak bolesnik... opasan za svijet... to zna zapad i zato zapad mora bit spreman... Putin je bolesnik koji zeli unistit Evropu, izazvati rat u BiH, povratiti Balticke zemlje, izazvati sukobe itd...
Rusija=tigar bez kandži i zuba, ne brinite bit će sve OK
"osvajac" putin u stilu staljina ka prosirenju rusije.. sam sto nije dosao do cifre ubijenih ljudi ko iza umrlog brkice. kako je posao po siriji bit ce da je isil humanitarna organizacija naspram.
@ninina pa i jesu budale.. bas sto im je trebao onako mali krim, sto im treba armenija, gruzija i dio azerbejdzana, onako male drzavice kojima mora cuvat granicu.
budale jesu valja cuvati teritorij pa ne pustise caceniju u nezavisnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo vec postaje smijesno. Ovim potezom rusija pokazuje nemoc na svjetsko sceni da izgura svoje interese. Taktikom zastrasivanja se danas koristi samo rusija i sjeverna koreja. Neboj se psa koji laje , kaze stara poslovca.
Rusija raspoređuje rakete na svojoj teritoriji, ma nije moguće?
@Nike Na poziv Asada, legitimnog izabranog predsjednika.
@Nike Sada u Iraku vidim cvjetaju ruže. Taj ISIL je nastao iz iračkih pobunjenika. Jel to zbog Sadama?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iskander- po turski Aleksandar (Veliki)!?
Da se nadovezem, jel to znaci da ce ga Rusi shuknuti preko grane sa bismilom?!
Je li se trebam prepasti ili nešto tako?