Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu nitko ne pomaze ni ovima ni onima niti je to prijetnja izraelu nego jedno od sredstava koje moze da posluzi za odbranu licne imovine a strvinari su svuda okolo. Jedina stvar je ta sto ih Rusija moze zloupotrijebiti i navoditi za vlastite ciljeve .
Sad Iran komotno moze nastaviti svoj nuklearni program.
Naravno da ce šijama poganim pomagati, ipak su ga oni prozvali muslimanom šijski kvart u Libanonu "Ljudi koji pred Allahom klece" http://s30.postimg.org/g4cfga2q9/12063690_1643155599255750_1831198978391996134_n.jpg
Idiote retardirani ... Šijiti su normalniji sto puta ... Pa sva sranja prave suniti
Boze sacuvaj plakate, koja bolest.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
erdogan na aparatima...
Erdogan dobio dizenteriju
Putin treba na Erdogana baciti "krmaču".