Spriječiti eskalaciju nasilja
0
Rusija osuđuje paljenje Kur'ana u Afganistanu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusija se vraća kući
Koji licemjeri tito dragi,pljackali palili,klali u istoj ovoj zemlji koju su vratili 100 godina unazad i sad oni osudjuju nekoga,sikter djubrad.
Ovdje se ne zna ko kome zavlači.
-Zadnji hriscanin je umro .....na krstu.(Nice)! -A ovo je sve otpad ,,,nevjernici pokazuju svoje lice.
nista od planiranog velikog sukoba islama i pravoslavlja koji je tebao zapoceti u bosni
Veliki uspon islamske civilizacije (Cordoba imala poplocane ulice i javnu rasvjetu na plin, dok su u Londonu izmet izbacivali kroz prozor) i njen krah samo su istorijski ciklus. Isto je i sa zapadnom civilizacijom. Nema ovo veze sa (losim) namjerama Zapada prema Istoku, nego sa realnom trenutnom zaostaloscu dijela svijeta koji je vecinski muslimanski. Ako trebam birati izmedju Talibana i Amera i/ili Rusa - pogodite koga biram. Procitajte koju knjigu, koristice vam.
Pa idi u Ceceniju pa se bori umjesto sto si junak na internetu.
Aha, a koliko je Rusija sp.alila Ku\'r\'ana kad je bila invazija i genocid afganistanaca u Afganistanu prije 35 godina? Ovi rusi mora da su srbi i jedni i drugi samo lazu ! Sve je ovo jedna politicka igra velikih sila medju kojima su ZRTVe jedino muslimani po cijemom svijetu ! A sta je ta Rusija radila i dalje radi nad cecenima ?