Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek si postave stit u sup.ak al vlastiti!!!
I uvijek se cudim eu zasto se povodi za amerikancima, eu je drugo, vrlo blizu idealima covjecanstva, ali ne podnosim slijepu poslusnost amerima!!!
Mrzim amerikance i njihov imperijalizam, mrzim ih ko kugu i njihovu aroganciju, njihovo siledzijsko ponasanje po svijetu, i sve ono sto uradise od bivse jugoslavije, i mrzim silu, i nato, i sve ostale vojne saveze i sra.nja!!!
mrzim ono sto se zove bosna i hercegovina, mrzim je iz sveg srca i duse!!! mrzim je jer je stvorena na zlu, na prevari, na paklu, na nepravdi, na nesreci, na vijekovnoj patnji, na lazi, na imperijalizmu amera i ostalih, mrzim i uvijek cu je mrziti dok god postoji, nije moja i tacka, i ne volim je i nikad je necu voliti, i nikad priznati, i da znam sta mogu da uradim da je nikad vise nema, svaku zrtvu bih podnijela, jezim se na nju i jezim se na njene stanovnike, i jezim je na svaki pomen i pojam je zla i nesrece, pojam svega zlog na ovom svijetu!!!
Kojoj budali trebaju nekakvi stitovi nad glavom...jezim se na samu pomisao da su u susjedstvu...bice da ce \"braca\" iz Irana pucati na Bugare pa promasiti i na bazniu ravno!!! Uf, ima li iko na svijetu da mrzi ono sto se zove njegova drzava ko kugu!!!
Prodali bi cacu i mater za saku dolara...eh...a dolara neJma!!!
To su vam samo cista ,djecija ubjedjenja-jer morate da svatite da je to\"RUSIJI ite kako veoma poznato,i sasvim jasno,Veliki iskren i srdachan pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"!!!
Ma kad ce vise sve ovo da pukn sta seru vise sa ovim raketama i nuklearkama,cas iran cas rusija cas amerika ma seru svi a dje su bili 1943 kad je svabo stisno,mogu se isad kladit da svabo stisne svi bi se sasrali joj da je imo tad nuklearku pa sad bi mi njemacki sve pricali,znao bi se gazda a ne ko sad sad rusi sad ameri ma odguzite,nego klonirajte HITLERA
eto i nama nase brace amerikanca,sad jos da udara,a mi odozgo po srbima ...jujjuuu al smo opasni:))