Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
V.A.Z.N.O JE D.A S.I TI., P.U.T.K.O, N.A.P.U.N.I.O S.V.O.J.E T.A.J.N.E R.A.C.U.N.E U S.V.I.C.A.R.S.K.I.M I J.O.S N.E.K.I.M D.R.U.G.I.M B.A.N.K.A.M.A D.O ...V.R.H.A, A.L.I B.O.G C.E T.E N.A.G.R.A.D.I.T.I \"Z.A T.V.O.J.A D.O.B.R.A D.J.E.L.A\" NJ.E.G.A N.E.C.E.S M.O.C.I L.A.G.A.T.I K.A.O S.T.O L.A.Z.E.S R.U.S.K.I N.A.R.O.D.. PRD4EVER
Stvarno je cudo da Rusija nije izasla iz krize, dok nase su regionalne sile R, Srpska, Srbija , Hrvatska, Rumunija, i ostali giganti uspjesno prevladale krizu. Tako bar svako malo mozemo da procitamo. Mozda je tajna u tome sto su Rusi sve pare sprcali na taj 2000km dug autoput, a mi mudro gradimo 1 km u deceniji, bez da dodatno opterecujemo privredu. Putin bi se trebao ugledati na nas.
A jesili pitao Genocidnog laktasenka da smijes to reci on eno otvara pilane a vi jos niste izisli iz recesije.