Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog Putinove zabave, nama su cijene nafte skocile na 2.61KM po litru. Nek vrati cijene ili nek ga fakat raznesu.
Cijene nafte i plina su u padu nakon povlačenja!!
Cijene nafte su pale ispod 94 dolara na međunarodnim tržištima i vjerovatno će nastaviti da padaju, treba se očekivati smanjenje u cijelom svijetu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PA KAKO ZAR NISU DANAS TREBALI INVAZIJU IZVRSITI ? e jbg
Izgleda da se Ukrajina dobro naoružala
it was a prank bro
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Putin je samo testirao političku volju EU i SADa. A i brzinu djelovanja. Putin je vidio da može napasti evropu i da amerikanci prijete ali će ramisliti da li će vojno djelovati. U svakom slučaju isplatilo se i Putinu a i NATOu da vide propuste. EU zemlje će sve projekte sa Rusijom sad morati staviti pod upitnik i dobro razmisliti. Manje projekata kod EU veza zavisnost za Rusiju od Kine. Ovo će Rusiju puno koštati i bez rata.
igra mačke i miša, i pokazivanje moći ili šta već..a politika najviše
Prepao se Vlado uspavanog Džoa. E moji rusi opet ce te vi past k....
😂😂😂😂😂😂😭👍👍 Kremlj ismijava: Pošto Zapad još uvijek govori o ruskoj invaziji, glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova Zakharova sada traži od Moskve da prijavi datume napada. Tako da možete planirati godišnje odmore.
Uprpali rusi
eis, nista od rata
Krim ...bila vježba nikakve veze sa zapadnom propagandom
Njemačke medije šute od jutros šta se ruše tiče, a Klix opet više zna...
Ovi koji kukaju radi cijene nafte neka se Njemačkoj zahvale,
bajden na aparatima.
Znači Bosna i Hercegovina po ubrzanom procesu pristupa NATO savezu i E.U.integracijama , zapadnjaci odustali od Ukraine koja nikada neće biti član NATO saveza ...to su ti dogovori i pregovori jedno gubiš drugo daješ ne može sve...
Nema putko muda
Dali su im Balkan za Ukrajinu
Ma naci ce SAD I Velika Britanija odmah drugu zrtvu,sad ce optuziti Iran ili Sjevernu Koreju..svakom je ovde vidljivo kome treba rat i ko forsira na ratu..
Majke mi da ovi Rusi toliko ne griješe pa podržavaju Dodika (koji sramoti Bosanske pravoslavce-srbe) bili bi mi super likovi. Tako su shebali cijelu zapadnu propagandu. Svaka im čast,