Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god misli da je ovo globalni rat protiv terorizma, grdno se vara. Pa Amerika i velike sile napravile su sve teroriste od Bin Ladena, preko Sadama i Gadafija i sada Isila a cilj su sukobi na istoku kako bi se nesmetano i ZA DZABE izvlacili prirodni reaursi. Svi znamo kako je Gadafi nadrljao onog trena kad nije vise bilo dzabane u Libiji odmah je postao diktator. Tako i Putko radi, malo nafte malo plina... Stvarno mislite da ce neka zemlja ici ratovati tek tako?!
pa s kim su oni potpisali primirje kad su za ove svi osim asada teroristi,ha ha,ovo ko i kod nas,nema tu ništa dok se ne umiješa i i s.a i turska i eto trećeg ww
Turci imaju "patriot" protuzraćne sisteme i treba da gađaju ove četničke zločince u zraku. To more oborit' svaki agresorski zrakoplov jer je Halep blizu turske granice.
Oni bi ovako najradije i Crnu Goru
Rusi = Teroristi
Rat za malo nafte malo plina!
pravac ankara
Koliko se sjecam kad su isli na teritorij Turske, dobili su po pici!!!
@BosmalBoyy slabo se sjećaš ... nisu letjeli iznad turske teritorije, nego iznad sirijske ... a ono je onaj bilmez mislio ispast frajer, pa sad kmeči ko gica ... ne smije ni papirni avion blizu sirije s turske strane ... sve u svemu ... baš bi bilo lijepo da im opet probaju dat "po pičci" :-)))
Trebalo bi ovim genocidasima zajedno sa Basharom al-Assadom stati u kraj...
Koliko planiraju civila ovaj put ubiti?? da se razumijemo podržavam ih što bombarduju IDIL, ali više su ubili civila nego IDIL-ovaca, 5 puta više
Gledaj video, ludilo je, najaci deo mi je kad frajku eksplodira minobacac. https://www.youtube.com/watch?v=fIGz97vAzUM
ja sam tebi nekoliko puta dao do znanja da mi se ne obracas ne volim chetnike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)