Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@EKSALIBUR Na cenralno grijanje, hvala Allahu dž.š.!!!!!!!!! Ja ti _ebem mater rusko-srpsku!!!!!!!!!!!!!!!!
@Iranac...Da je sreće pozdravio bi to.Što Iran ne kupuje od drugih raketno naoružanje,nego od Rusije?Zi po običaju sereš.A šta ti drugo znaš.To što si napisao za Rusiju,vrijedi za tebe i tvoje.Na čiji se gas griješ?
@ESKALIBUR Evo tebe i ovdje!!!!!!!!!!!!! SAMO RUSIJA SVIJETU PUŠI - SRSP
TOPOLJ-M,BULAVA,SINJEVA,su na zagrijavanju.Ima još puno toga.A kada uđu u igru,jao Husi i njegovoj Amerci.S-300,S400TRIJUMFi ostala protivraketna i protivavionska tehnika je u odboru za doček one rđe od američke avijacije,tzv.tomahavka i ostale američke šuplje priče.Davaj,Davaj.Srećno gospodine predsjedniče,Dmitriju Anatoljeviču,i cijeloj Rusiji uzduž i poprijeko.Volim vas beskrajno.Samo Rusija svijet spasava.Hvala vam što ste uložili vaš kapital u Republiku Srpsku.Spasili ste nas kuge,zvana BiH.Ko god se pokuša primaknuti Rusiji nemojte imati milosti.Zgazite sve.S ljubavlju iz Republike Srpske!!
@HM... Teško onome ko ti mati od Mene čuva!!!!!!!!!!!!!!!! Mater vam četničku!!!!!!!!!!
@ djecaka s nikom Iranac,Tako su vas branili, da vas jos bole ledja ! Ima ona srpska..\'\'Tesko onom koga drugi cuva\'\'
Vama je krivo što su Amerikanci jači od rusije, pa tako hoćete da me zeznete, preko Muslimana, a ko je prvi kreno u odbranu Bosne? Ko? Amerikanci, sa Bilom Klintonom na čelu!!!!!!!!!!!
Idi sine igraj se s djecom...Ne zagadjuj svoju djeciju glavicu mrznjom !Djecace od mrznje se ludi .
Iranac navija za Amere !?!?!? \'\'Pitam se, zasto\"? Pa bolesni bjednici pa upravo su vam Ameri indirektnoubili 200 muslimana, juce 30, prekuce 50 , iza prekuce 80, pa 56 , pa 180 pa 10 i tako vec 60 godina... Jadna vam ja majka, glupsoni !
a jake mi i sile samo smiju ratovat na tudjem terenu.. heheheh ...
Naravno zgaziti sve koji pomisle da se približe Rusiji.ŽIVJELA RUSIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@akademik \"Kad bi Hi bosnje naprasile uz \"allahu ekber\" ona njihova \"neka\" tehnika bi postala beskorisna\"!!!!! Akademik, nauči malo o pismenosti, ne piše se hi, nego ih!!!!!! Šta se svađate, zna se koje jači, AMERIKA!!!!!!!!!! Kada su se Amerikanci digli zbog Gruzije, rusi su odmah prestali sa bombardovanjem, slično je i bilo, kada su Amerikanci bombardovali srbiju 1999, rusi nisu smjeli pisnuti!!!!!!!
ZIVIO MEDVEDOV NAS SRPSKI PRESJEDNICE I SVI SRBA SVIJETA I MI SMO SPREMNI
braća Rusi hahahaha jake braće u p.m. pa đe su vam ta braća kad vam je najteže??? Putinu su \'braća\' Kiina, Iran, Latinska Amerika. A i tu braću bi prodao ako bi morao (ko što je i Saddama). A Srbija mu dobro dodjete da se Gazprom jeftino opari. Al guslat vam niko ne može zabranit U daniiiima kad na Nikšić...
kritika redakciji ,zašto ovakve nacionalističke majmune ne banujete ,ala akademik ,mrki i i sl