Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj naskoditi? Malo vas osokolio, onaj sto ce uskoro pobjeci o Kazahstan kod svog jarana, Nasrudin Hodze. Onda mogu valjati finte jedan drugom, koliko je ko koga ?!
Rusija je razlog pojeftinjenja goriva? -TAKOĐER JE RAZLOG RUSKE POLITIKE KOJA JE JEDINSTVENA U SVIJETU I KOJOJ NIKO NIJE STAO U KRAJ...HVALA BOGU
nešto gore a prvi su pobjegli sa Kosova :D
a ko kaže da je gorivo pojeftinilo
Meni se čini da če opet biti redovi za jednu jabuku iliti če davati sve za farmerkeMalo su se osili treba ih spusti na zemlju a ameri to najbolje znaju.Pada rublja ko žito.
Издржо је Рујо и горе. Безнадежни покушаји САД,...трзају још мало ногом.