Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FBI dosli da uklone tragaove svog terorizma
FBI - Federal Bikini Inspector
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev odbacio je mogućnosti da je teroristički napad uzrok pada ruskog putničkog aviona. "Mogućnost da je to bio teroristički čin očigledno ostaje kao eventualno objašnjenje onoga što se tada dogodilo", kazao je Medvedev u intervjuu za "Rosijskaja Gazeta". Znaci nije odacio mogucnost da je teroristicki napad uzrok pada aviona.
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev odbacio je mogućnosti da je teroristički napad uzrok pada ruskog putničkog aviona. "Mogućnost da je to bio teroristički čin očigledno ostaje kao eventualno objašnjenje onoga što se tada dogodilo", kazao je Medvedev u intervjuu za "Rosijskaja Gazeta". No comment.
Ako nije napad onda je tehnička greška na avionu, ili nedovoljna provjerenost pilota kao zdravlje, vještina, trnutno emocionalno stanje, itd.. Odbacujući napad kao uzrok pada, Ruskim putnicima se srozava povjerenje u domaće avioprevoznike. Pa čak i stranim putnicima koji koriste ruske linije na putu do dalekog istoka i nazad. Zato, što se tiče ugleda i biznisa, Rusima bi više pogodovalo da se zaista dogodio napad pa da se tako i objavi. Ali čim ovako sa sigurnošću odbacuju napad kao uzrok, onda izgleda da britanske i američke službe namjerno šire dezinformaciju nastojeći svom silom ubjediti javnost (prvenstveno rusku javnost) da su Rusi fasovali odmazdu za učešće u Siriji.
Rusi kraljevi ovog stoljeća, jedini mogu amerima da kažu ne i da ih ovi samo tužno gledaju 😆
I šta su Rusi dobili sa tim što su odbili pomoć?!?! Isto kad su odbili pomoć za Kursk, jedno veliko ništa, to su dobili, nabijem ih sve na njihov kapric.
Što ne bi odbili kad i sami mogu istražiti pad svog aviona. NIje im prvi put. Treba li tebi pomoć kad karaš ženu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa ovi bi ugurali bombu u olupinu samo da dokazu da je teroristicki cin. putin konstantno kara
mustafa ajd jos jedno: Premijer Rusije Dmitrij Medvedev odbacio je mogućnosti da je teroristički napad uzrok pada ruskog putničkog aviona