Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj malo \"ampak\", ja nisam musliman kao ni ti, ali volio bih znati detalje u vezi sa tim: \"spor u vezi sa religijom i novcem\" ... naime, i kod nas koji nismo muslimani, većina sporova se svodi na zloupotrebu religije ili neke druge ideologije u svrhe protivzakonitog pribavljanja novca, pa bih želio da naučim o čemu se radi, jel tako ???
Ima li dana da se u nekoj crkvi ili u nekom samostanu ne zlostavlja neko dijete? Ja p.e.d.o.f.i.l.s.k.e vjere.... :(
NE ZNAM STO IH HAPSE STO IH NE PUSTE NEK SE SOKA POROKA IZMEDJU SEBE NA PRVI DAN RAMAZANA...P.O.S.E.R.E.M. VAM SE NA SVE RELIGIJE ROBOVI... SMRT RELIGIJAMA - SLOBODA COVJEKU..!
Mi smo sastavni dio velike Rusije i ovako nam je najbolje.
Mrav2 neznam o kakvim zenama pricas ali kazem da tatari bi bolje zivjeli da nisu pod ruskom sakom.
pa brata mi ovaj portal nije dobar, ne mogu komentar napisati jer cenzurisu obicne rijeci dok ba skontas koja je cenzurisana prodje te volja ista da napises
Pa \"rus\" jel to znači da bi onda žene bile diskriminisane (zloupotrijebljene) kao u Saudijskoj Arabiji ???
Bio sam u tatarstanu to je jako miroljubiv i kulturan narod,to je jedini muslimanski narod u rusiji koji nije bio u svadji sa rusijom.Tatarstan izvozi veliku kolicinu nafte i plina u rusiju,kada bi se odvojili od rusije bili bi bogati kao saudijska arabija.
kad se Tatari dignu opet će im Rusija morati plaćati danak kao i u prošlosti kad je bila vazal Tatarskim hanovima ! inače Rusi su posobni samo lokati vodku i umirati od ciroze jetre dok im se žene sve više sele u zapadnu Evroipu i rade kao jeftine k.u.r.v.e...čitavu Rusiju j.e.b.e šaka Čečena već 20 godina !
i shot the sheriff but i didn\'t shoot the deputy... ovdje kontra :D
zakljucak:sve vjere su bolesne.
ima li dana da muslimani ne u.bi.ju koga ?! ja sugave vjere, tito dragi ...