Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zagrijavanje u slucaju da gostujuca ekipa povede napad veznim redom. A onda klizeci i izjednacenje...
zakuhava se , eto belaja
Slazem se,ali zali boze nevinih zivota koji su namjenjeni za neke ideologije.
@efawalter nazalost, ja se nadam da se nece ovo 'bure baruta' prosiriti i na balkan :)
Rakete je isplaio Izrael, potvrdili su, bila im je kao vezba, i ponavljam ovo su bile balisticke rakete, a ne krstarece....sto je mnogo opasnije, ali nisu ni sanjali da Rusi imaju novu bazu koja ih je uocila, ovo je samo zagrevanje, pocelo je "merenje" Rusa i Amera, inace spekulise se da su Rusi isporucili najnovije PVO sisteme Siriji i da su 30.avgusta oboren jedan americki F-22 i 2 tomahavk rakete, inace Rusija je poslala 20 brodova u sredozemlje koji ce najverovatnije preuzeti ulogu radarskog sistema ukoliko Ameri uniste Sirijski.....za neupucene Rusija ima veliku pomorsku bazu u Siriji....
Ma ko to "spekulise"?? daj nam izvor za te nebuloze?... Balisticke rakete se od krstarecih razlikuju po nacinu leta i nemoze se reci da su jedne opasnije od drugih, to zavisi od individualnog tipa rakete. Ne radi se o novoj bazi vec o bazi koja je tu vec dugo vremena, a balisticke rakete zbog njihove putanje nije tesko uociti. Spekulacije o isporuci PVO opreme nije iznio jos uvijek niko ozbiljan, niti jedan medij, niti jedna drzavna agencija niti jedne drzave na svijetu, tu pricu pricaju neuka djeca po web portalima. A obaranje F-22 i tomahawk raketa je vjerovatno plod tvoje maste, jer da postoji i najmanja sumnj da se je nesto slicno desilo danas bi svi mediji brujali o tome, a ne samo ti... O ruskih 20 brodova opet masta i nista drugo, a Ruska baza u siriji je relativno mala i ima kapacitete za servisiranje svega par brodova, pored toga postojeci ugovor o prolasku kroz Turke moreuze znaci da bi Rusima trebalo par mjeseci da prebace 20 brodova iz C.Mora.
http://www.liveleak.com/view?i=7f4_1377959586
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rusi hoće da iskoriste situaciju, ako Ameri napadnu Siriju i oni će nekog, a onda se valja i nama pripremiti i rastjerati ovu bagru oko nas
Čuo sam da se dinamitom može dosta ribe nafatat',....al' ovo je previše... : )))
prenielo ih ehehe
Cisto malo treninga pred akciju gadjanja pobunjenika, terorista i placenika SAD-a i Izraela po Siriji
rakete ispalili izraelci ,informacija provjerena -ynewsnet.com-
Još da su zabilježili, ko ih je ispalio?
Izreel i Amerika :) Ali to sad svi već znaju :D
I ja svašta pitam. .. :)
Bice rata(svjetskog) kazu svi... XD
Ko je lansirao rakete, ne zna se, na koji način su lansirane rakete i to se ne zna, zašto su lansirane, e već tu se može nagađati..
...čisto da se "prijave"...