Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istrcana fora da su muslimani exremisti,a ubice istih "sigurnosne snage"znaci pobij covjeku svu fameliju iz sigurnosnih snaga,a kad ovaj poludi i opasa se dinamitom i baci se medju njih onda je ubica,exremist,ma mamu im bit ce ovoga sve vise do sudnjeg dana dok se ne porokamo.
Ne odobravam ova samoubistva to je novotarija savremenog doba,ali mislim da je to proizvod dugogodisnjeg nasilja nad muslimanima.
dagestan? muslimani opet jel?
Naravno,ko dere ruske teroriste i njihove otrcane sluge nego ponosni muslimani a i muslimanke.
Sta je ovo samo "rokanje"?
e sad kviz pitanje, sta ona dobija u dzenetu. hurije su rezervisane za muškarce, to je utvrdjeno. koji ona, i slične, ima benefit što se razbaškarila
slaba vajda od toga, usr.. će sav dzenet
pa brate ubila se, a samoubistvo je haram, znaci da ce u vatru...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E ovo im je sto su udarali homoseksualne osobe.... (Nije mi drago sto se ovo desilo, da se razumijemo) Medina je inace veliki borac za ljudska prava, a vodi porijeklo iz BiH , ime crna udovica je dobila po istoimenoj endemskoj vrsti pauka sa nasih prostora.
'u samoubilačkom napadu koji je u Dagestanu izvela jedna žena, udovica dvojice islamskih ekstremista' *** lud zbunjenog pa nastao klix novinar.
pazi ovo bosmane 'koja se je prvo bila udata za jednog ekstremistu' he he ovi klixovci ko da su bosanski jezik učili u večernjoj školi kod željka pervana