Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi govore što svi mislimo...
Naravno, kad ste ruski botovi
Vidit cemo sad kad bude glasanje rezolucije o Srebrenici jel rusi govore sta mislimo ili ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Rusija, dobro je što Iran ima njih kao saveznike, što odvraća Amere da krenu u napad na Iran.
Situacija je obrnuta. Rusima trebaju iranski dronovi.
@339 ustašho proziran si i neces nama Bosnjacima ogadit ni Palestinu ni Rusiju dzabe se trudis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusi u klin a Mile u ploču. Go Mile roll , go Mile roll , Mile roll …….
u Bosni svi navijaju za Rusiju ali je ne vole zbog Srbije i rs
Hajmo realno nekad smo na strani Rusa nekad na strani Amerikanaca, Srbi su u pravu kad kazu da se pridodajemo jednim ili drugim u razlicitim situacijama
ma vala nek su ih napali ...Sta ona stoka radi dole Palestinian u Gazi ...ovo je nista sta zasluzuju..Koliko god da mi Iran djeluje radikalno ipak mi je drazi od jevreja
A Mile nas osudjuje napad, kako to 😂
Zavrnuli pipu, eto kako
kad mosnjo pocne da hvali i gotivi rusiju a zaboravili smo sta je rusija radila u ratu u bosni...rusija ne priznaje genocid u srebrenici i rusija nikada nece biti prijatelji! i dan danas rusija pokusava da razebe bejha!
Slažem se.
Onog momenta kad okrenete leđa Dodiku i ostalim genocidašima, možda i povjerujemo da ste pravedni!!! Ovako samo ispada da ste u svemu protiv SAD-a, nebitno je šta je i ko u pravu!!!
Evo bosanska bukva dodik onaj sto ti je poklonio ukradenu gospu osudjuje iran zbog toga sto se brani
Samo rokaj
Ja trazim jednog iskrenog i skrusenog politicara u savezu bosnjaka, ili nekog da apeluje u predsjednistvo Becirovicu da ove Dodikove izjave proslijedi u rusko ministarstvo ili licno Putinu da se Bosnjaci ograde od rs i opcenito srpske politike, to nam je kec u rukavu ako bi ostavili dobar dojam njima u Ruskoj federaciji, sad ili nikad!
Putin = Ljudina !!
Jesu li i gubicar iz srbije, dodo nas, brkati majmun onaj iz bjelorusije isto ljudine?
Baćuška govori ono što je realno i očigledno.Međutim važnija poruka je stigla sinoć od Vladimira Putina koji je rekao.Ako Amerika dođe u region da brani Izrael nećemo sjediti skrštenih ruku.Bilo kakav Američki napad na Iransku teritoriju dovešće do toga da se umješamo.Nadam se da je Jenki banditima i njihovim slugama poruka jasna.Ne igrajte se sa Osovinom otpora.Pogotovo ne sa Rusijom.
Rusija, Iran, Kina, Turska. Itd. Protiv sićušnog zapada..
Legitimno pravo na odbranu Iranskih institucija ! Kako ce Dodik objasniti Putinu da podrzava Izrael