Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta ce ruski razarac u egejskom moru? to je nato teritorija nek se idu vozati po baltiku
turci nece prekinuti prvokacije....oni poznaju samo zakon sile...jos kad dodamo da ih vodi umobolni sizofrenicar.....ostaje jedina solucija da se turska razori....
pa treba turke drzat pod kontrolom
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
he he, ko se sjeća tema sa zapada kako nema ništa od Armate, s500 iI Pak FA. Kako su to puste želje. Još ako se ne poremetiti proizvodnja Jasen klase podmornice, i hypersoničnih rakete Strateškog dometa, onda stvarno mogu da budu mirni . T50 i M35 su već pri kraju a kanta od bilion f35 se prizemljio a da nije ni poletio. A onda Putine, teraj bandu iz Iraqa i Afghanistana, jer su tamo samo kao čuvari polja maka i laboratorija za proizvodnju heroina .
Meksičke kartele su već zbrisali u smislu da im je CIA glavni šef. Pogledajte film SICARIO (hrabro napravljen film na tu temu o CIA kao glavnom trgovcu narkoticima) Sjećate li se rata po Mexiku i guranja vlade koja je u sprezi sa kartelima?? A sve se poklopilo sa njihovim osvajanjem Afganistana. A vi ovdje podržavate CIA i cio govna. a ovaj brkica kad dođe da te moli...ošišaj mu brkove
Pa što ih ne "otera", nego ubijaju civile po pijacama, bolniocama, školama.....? I kakav Irak spominješ, nema rusa tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A čija je ovo zastava na brodu, baš me interesuje? Kaže ispod slike "Ruski razarač Smetlivi usidren u blizini italijanske obale". Čudo nije ruska zastava na njemu :)
Boga mi, od ruske mornarice zastava :) Ipak je ruska :)
zaratite više, pokvarit će mi se kokice čekajuči.
trebali su ga potopit i 1:1 povadit mrtve ribare iz mora i uz vojne pocasti poslat u tursku bas me zanima sta bi onda turci rekli
@Salah ad-Deen .....turci nece prekinuti prvokacije....oni poznaju samo zakon sile...jos kad dodamo da ih vodi umobolni sizofrenicar.....ostaje jedina solucija da se turska razori....
Ruska propaganda je slična srpskoj, ogleda se u zamjeni teza. Zašto bi se ribarski brod zabio u razarač?! Da nisam 20 godina slušao propagandu iz Beograda, možda bih i povjerovao.
napunis ribarski brod eksplozivom dodjes na 10 metara aktiviras ... jel ti sad mozda jasno ili treba da neko nacrta
@hemeroid ... ma dovoljan je i gumeni čamac tipa: ris, maestral, zodiac itd...tako su prije islamisti jebali neki američki, ako se ne varam.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kad im turci potope tu krntiju, opet će rusi plakati, ko za onim avionom.
jel ti stvarno vjerujes daje njima stalo do aviona ??? ili pilota ... procitaj povjest malo ... a cime bi turci potopili to ili sta mislis koliko podmornica je tu u blizini tog razaraca .. nuklearni podmornica ..
A Rusiiiiii