Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primam ukrajinke izbjeglice...po mogucnosti visoke i plavuse
vec je medunarodni crveni kriz poceo akciju "Primite Ukrajinke, primit ce i one vaseg"
nijemci gurnuli ukraince u govna a sad nigdje nijemaca-amerikanci traze pomoc nato i europe-a kinezi -indija pa mnoge islamske zemlje se izjasnile da staju uz rusiju--kao i japan koji je jedva docekao da se osveti amerima za bacene atomske bombe na japan
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ko zelio rat u kuci mu bio .
http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw jedan stari hit u ove tmurne dane... THE FINAL COUNTDOWN... :)) p.s. no sikiriki naselićemo Mars, našli su da ima vode, znači biće i coca-cole
Nije Ukrajina zemlja bez naoruzanja. Imaju oni solidan arsenal koji moze da dobro napati ruse. Zato su rusi malo uzdrzani. Da nije tako kako jeste, rusi bi ih do sada pregazili.
Kako da propustim "lll svjeski"? Bilo je puno artikala pa me cudi da par pametnih nije malo bolje izanaliziralo dogadjaje. sve u svemu mislim da se moze spavati mirno:) nema frke:)
Olakšanje je shvatiti da si ti optimista.. Ja jesam zaključila da nema III svjetskog, ali bih iskreno voljela da ne bude bilo kakvog (rata).
vece:) bosanci ili balkanci su poznati po analizama od 0,1 sek i 100% tacna :))) nema nista od rata nije je bilo blizu toga. malo najpoznatijeg eng dramaturga ( nesto je trulo u drzavi.... :) ,malo reklame itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Haaajde zapucajte više :D
...pravo mi poznata ova "demokratizacija"...
Україна і Росія матір брати навік. Брати Salvensak не потрібен війну
Da hebe oca,u vrh guzice,ko zna pravo stanje stvari...
Nista odoh u Ukrajnu da postanem ratni profiter, kad vec ovdje nisam :)
Obavezno kupi prirucnik "Kako postati ratni profiter za pocetnike" koji je izdala BiH vlada .Uspjeh zagarantovan
Ovi što odjednom kao pucaju fazone na Ukrajinke nisu vidjeli u životu pičke. Čak ni materinu pičku nisu vidjeli jer su rođeni na carski rez.
ne brini tvoja smrdljiva mater je mnogo ku.r.ca vidjela zato.Ako hoćes da nam je uvališ umjesto kakve dobre Ukrajinke,ne ide.Mrs
Samo jedan smrdin može imati smrdljivu mater. Zato, nemoj mi te svoje lične ispovijesti prosipat ovdje i kopirat ih na druge osobe.
Nedajte se bračo Ukrajinci - sad če vama svi muslimani Kavkaza skoče upomoć, neznaju rusi koju če vatru zapale sa svojom nasilnom politikom - OPASNA SITUACIJA OPASNA, a zapad pošto su pičke i nesmiju se rusima suprostaviti davati če potporu sa oružjem kao u Afghanistanu, Ako se oni boje rusa ima ih mašala onih koje ih nese enboje i znaju da nisu nepobedljivi.
Sjedi 1!
Ustvari,pravopis 1,neopisiva jedva pročitana glupost 1,baliluk1.Zaključeno 1,mrs u prvi razred osnovne i vrati se na vjeru pradkedova
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hehe sad ce Ukrajinke još da pojeftine.Biće pi.č.ke ko salate i to za male pare!
pokusati sve sto se moze uraditi diplomatski na miran nacin,ni jedan rat nije vrijedan ljudskog zivota,ali ako rusi se ne povuku ili prvi zapocnu odg.jednakom mjerom.
znači sutra kad se probudim ili je rat ili su rusi slagali
Ili je bila predaja. Zaboravio si tu stavku...
niko se ne predaje bez borbe
Russian Defense Ministry dismisses Ukraine ultimatum reports as ‘total nonsense’
Dodik poslao Rusima dva slepera Ronhila sa porukom suverenom ,bratskom narodu Rusije "pusite braco Rusi ,ja sam svoje popusio "
hahah xD
@batva Je li tebi hirurski odstranjen smisao za humor? Nemoj vise, mile ti majke. Umrijece neki siroti debil od smijeha. Ko zna je li hodi ga maj prezivio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)