Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više je muslimana poginulo od ruke muslimana nego od ne muslimana.
Narodi skloni genocidnim radnjama se međusobno podržavaju. Njemci-Japanci, Srbi-Izraelci. Ove prve je svijet držao 50 godina pod budnim okom, dok se nisu promijenile čitave generacije i došle nove koje su svjesne šta su njihovi predci uradili. Tako mora biti i sa ovim drugim. Prije ili kasnije. Bolje prije za cijelo čovječanstvo.
Za dvojicu predhodnih što su čačkali mečku poskrivali se u gusto naseljenoj Gazi i onda udarili u dernjavu. Već viđeno mamlazi.
@63: jarane ti ili si se rodio bez mozga ili ti se osusio s vremenom
znas sto jer si ti glup i sigurno igras igrice na pc-u po citav dan
To samo fanatici mogu raditi kao hamas žrtvovati civile, tako su i ovi ovdje dobri bošnjaci i svoje nagurali na markale pa lafo Srbi. Što vojnički nisu ušli u Izrael?